פודינג קיץ דובדבן מוטבע
פודינג קיץ דובדבן נטבע הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 552 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו לחם בריוש, מלח, שמנת מתוקה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו -10 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: פודינג קיץ דובדבן מוטבע, לחמניות קיץ של דייקון-פפאיה עם רוטב יוגורט מוטבע, ו פודינג אורז כתום עם זיגוג כתום / חמוציות.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מרפדים קערת זכוכית עם 6 כוסות או צלחת הגשה עמוקה בחתיכת ניילון גדולה לכיסוי תחתית ודפנות הקערה. זה יקל על פירוק הפודינג.
מוציאים את הקרום מהבריוש וחותכים אותו לפרוסות בעובי של כ -1 אינץ'. מסדרים את פרוסות הלחם בקערה המוכנה, חותכים לפי הצורך, לכיסוי התחתית והדפנות. אתה צריך כמה פרוסות שאריות.
בסיר עם תחתית כבדה, על אש בינונית, שלבו את הדובדבנים, הסוכר, 1 3/4 צרורות ענפי נענע טריים, מים וקורט מלח והביאו לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהגרגרים מתחילים להתרכך ולשחרר את המיצים שלהם, בערך 20 דקות.
כף כמחצית מתערובת הדובדבנים לקערה המוכנה. שים שכבה של פרוסות בריוש על גבי הדובדבנים ולחץ כלפי מטה בעדינות. כף עוד מתערובת הדובדבן מעל שכבת הבריוש. שמרו מעט מנוזל הדובדבן לרוטב. תסתכל על פרוסות הבריוש בתחתית הקערה הם צריכים להיות צבעוניים יפה עם הנוזל אך לא רוויים מדי או רטובים מדי. לאחר מכן, מכסים בשכבה האחרונה של פרוסות הבריוש ומוסיפים עוד מתערובת הדובדבנים. אם נגמרים לך פרוסות הבריוש, אתה תמיד יכול להשתמש בקישוטי הקרום שלך.
עוטפים היטב את כל הפודינג והקערה בניילון ומניחים צלחת, קטנה יותר מהחלק העליון של הקערה, על גבי הפודינג כדי להכביד עליו. הניחו משקל כבד על גבי הצלחת כדי לדחוס עוד יותר, כמו שימורים כבדים או אפילו מחבת ברזל. מכניסים למקרר למשך 8 עד 12 שעות.
מבשלים את נוזל הדובדבן השמור בסיר קטן על אש נמוכה. מנמיכים את הנוזל בחצי, ואז משליכים את ענפי הנענע, מתקררים ומאחסנים במקרר עד שהם מוכנים להגשה.
כשמוכנים להגשה מקציפים את השמנת בקערה גדולה עד שנוצרות פסגות רכות, ואז מוסיפים כפית מסירופ הדובדבן המופחת. שוט לשלב. פורמים את הפודינג על צלחת הגשה.
מברישים מעט מהסירופ מעל הפודינג כדי להוסיף ברק נחמד.
חותכים לטריזים ומגישים עם בובות הקצפת בטעם.
מטפטפים מעט מהסירופ על כל מנה ומקשטים גבעול נענע טרי. אתה יכול אפילו לשים דובדבן טרי מעל אם יש לך דחף!