פודינג קיץ עגבניות
פודינג קיץ עגבניות הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 79 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו עגבניות, שמן זית ועוד, חומץ שרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פודינג קיץ, פודינג קיץ, ו פודינג קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים x רדוד בתחתית כל עגבניה עם סכין חיתוך חדה ועגבניות בלאנש ב 2 קבוצות בסיר 5-6 ליטר של מים רותחים, 1 דקה לכל אצווה.
להעביר עגבניות עם כף מחורץ ללוח חיתוך, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף, החל מקצה הבקיע, עם סכין.
בעוד עגבניות מתקררות, בשר טחון ושום מחית כדי להדביק עם קמצוץ של מלח באמצעות סכין כבד גדול. חציית עגבניות חצייה, ליבות להשליך, לגרוף זרעים לתוך מסננת בסדר רשת להגדיר מעל קערה. לחץ על זרעים כדי לחלץ נוזל, ואז להשליך זרעים. קוצצים גס עגבניות, ולאחר מכן פירה גס בקבוצות עם נוזל עגבניות מתוח בבלנדר או מעבד מזון.
חום 2 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ עמוק מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז רסק שום sauté, ערבוב, עד הזהב, על 1 דקה.
הסר מחבת מחום בזהירות להוסיף כמות קטנה של עגבניות פירה ליד צד של מחבת (רוטב יהיה להתיז בועה במרץ). כאשר מבעבע שוכך, להוסיף פירה הנותרים, 1 3/4 כפיות מלח, ו 1/2 כפית פלפל שחור. להחזיר מחבת לחום ומבשל, חשוף, ערבוב מדי פעם, 5 דקות. רוטב מגניב לטמפרטורת החדר, על 1 שעה, ואז מערבבים בחומץ.
קצצו את הקרום מפרוסות לחם, שמרו את הקרום לשימוש נוסף. אם באמצעות כיכר פולמן, לחתוך 4 פרוסות בחצי באלכסון, ולאחר מכן לחתוך 1 עגול מ 1 פרוסה יותר באמצעות חותך עוגיות. אם באמצעות כיכרות עגולות, ריבוע 5 פרוסות לחם ממרכז כיכר משולשים לחתוך 1 עגול באותו אופן. מצקת 3/4 כוס רוטב לתוך צלחת סופלה ולהתפשט כדי לכסות את התחתית. שורה תחתונה של צלחת עם לחם בצורת גלגל תנופה, לשים עגול במרכז ומשולשים fanning סביבו, כיסוי רוטב לחלוטין (ייתכן 1 משולש שנשאר). מצקת 1 1/4 כוסות רוטב על שכבת הלחם, מתפשט באופן שווה כדי לכסות. מכסים את הרוטב עם פרוסות לחם יותר, זמירה לפי הצורך כדי להתאים שכבת 1 בצלחת. חזור על שכבות 3 פעמים נוספות, באמצעות 1 1/4 כוסות רוטב עגבניות בכל פעם ומסתיים בלחם. מכסים את השכבה העליונה של הלחם עם הרוטב שנותר. לכסות את פני השטח עם פלסטיק לעטוף, ולאחר מכן העליון עם צלחת קטנה מספיק כדי להתאים רק בתוך צלחת. פודינג במשקל עם 2 פחיות כבדות (כ 2 פאונד בסך הכל) וצינה לפחות 12 שעות.
הסר משקולות וצלחת ולהפעיל סכין דק סביב קצה צלחת. הפוך צלחת גדולה מעל פודינג ולהפוך פודינג על צלחת. אם כל רוטב נשאר בצלחת, כפית אותו על פודינג.
חותכים לתוך טריזים, טפטוף עם שמן זית, ומגישים צונן או בטמפרטורת החדר.
* רוטב עגבניות ניתן לקרר במהירות בקערת מתכת להגדיר בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים, ערבוב מדי פעם. * פודינג יכול להיות מקורר עד 24 שעות.