קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות48
מגזין

פודינג קיץ עגבניות

פודינג קיץ עגבניות
פודינג קיץ עגבניות הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 79 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו עגבניות, שמן זית ועוד, חומץ שרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו פודינג קיץ, פודינג קיץ, ו פודינג קיץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים x רדוד בתחתית כל עגבניה עם סכין חיתוך חדה ועגבניות בלאנש ב 2 קבוצות בסיר 5-6 ליטר של מים רותחים, 1 דקה לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
להעביר עגבניות עם כף מחורץ ללוח חיתוך, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף, החל מקצה הבקיע, עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
בעוד עגבניות מתקררות, בשר טחון ושום מחית כדי להדביק עם קמצוץ של מלח באמצעות סכין כבד גדול. חציית עגבניות חצייה, ליבות להשליך, לגרוף זרעים לתוך מסננת בסדר רשת להגדיר מעל קערה. לחץ על זרעים כדי לחלץ נוזל, ואז להשליך זרעים. קוצצים גס עגבניות, ולאחר מכן פירה גס בקבוצות עם נוזל עגבניות מתוח בבלנדר או מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
בשר טחוןבשר טחון
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
4
חום 2 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ עמוק מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז רסק שום sauté, ערבוב, עד הזהב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
שמנת ללא שומןשמנת ללא שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
5
הסר מחבת מחום בזהירות להוסיף כמות קטנה של עגבניות פירה ליד צד של מחבת (רוטב יהיה להתיז בועה במרץ). כאשר מבעבע שוכך, להוסיף פירה הנותרים, 1 3/4 כפיות מלח, ו 1/2 כפית פלפל שחור. להחזיר מחבת לחום ומבשל, חשוף, ערבוב מדי פעם, 5 דקות. רוטב מגניב לטמפרטורת החדר, על 1 שעה, ואז מערבבים בחומץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד4 כובעי פטריות פורטובלו, מנוגבים ופרוסים דק מאוד
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר2/3 כוס (זוג חופנים) פרמג'אנו או רומנו מגורר
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
6
קצצו את הקרום מפרוסות לחם, שמרו את הקרום לשימוש נוסף. אם באמצעות כיכר פולמן, לחתוך 4 פרוסות בחצי באלכסון, ולאחר מכן לחתוך 1 עגול מ 1 פרוסה יותר באמצעות חותך עוגיות. אם באמצעות כיכרות עגולות, ריבוע 5 פרוסות לחם ממרכז כיכר משולשים לחתוך 1 עגול באותו אופן. מצקת 3/4 כוס רוטב לתוך צלחת סופלה ולהתפשט כדי לכסות את התחתית. שורה תחתונה של צלחת עם לחם בצורת גלגל תנופה, לשים עגול במרכז ומשולשים fanning סביבו, כיסוי רוטב לחלוטין (ייתכן 1 משולש שנשאר). מצקת 1 1/4 כוסות רוטב על שכבת הלחם, מתפשט באופן שווה כדי לכסות. מכסים את הרוטב עם פרוסות לחם יותר, זמירה לפי הצורך כדי להתאים שכבת 1 בצלחת. חזור על שכבות 3 פעמים נוספות, באמצעות 1 1/4 כוסות רוטב עגבניות בכל פעם ומסתיים בלחם. מכסים את השכבה העליונה של הלחם עם הרוטב שנותר. לכסות את פני השטח עם פלסטיק לעטוף, ולאחר מכן העליון עם צלחת קטנה מספיק כדי להתאים רק בתוך צלחת. פודינג במשקל עם 2 פחיות כבדות (כ 2 פאונד בסך הכל) וצינה לפחות 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
מים נוספיםמים נוספים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
מצקתמצקת
7
הסר משקולות וצלחת ולהפעיל סכין דק סביב קצה צלחת. הפוך צלחת גדולה מעל פודינג ולהפוך פודינג על צלחת. אם כל רוטב נשאר בצלחת, כפית אותו על פודינג.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
חותכים לתוך טריזים, טפטוף עם שמן זית, ומגישים צונן או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
חבילת סזון עם כוסברה ואחיוטחבילת סזון עם כוסברה ואחיוט
1
* רוטב עגבניות ניתן לקרר במהירות בקערת מתכת להגדיר בקערה גדולה יותר של קרח ומים קרים, ערבוב מדי פעם. * פודינג יכול להיות מקורר עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ