פודינג ריקוטה מתוק עם ענבים קלויים
מנה אחת מכילה 215 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתאים ל-6 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך חמאה, ענבים, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו כדורי ריקוטה מצופים אגוזי לוז עם ענבים קלויים, קרוסטיני טבעוני עם ריקוטה, ענבים ובצל קלויים, ו גלידת ריקוטן טרייה עם ענבים קלויים ואגוזי מלך קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-375°f עם מדפים בשליש האמצעי והתחתון.
חמאה זכוכית 9 אינץ ' או צלחת עוגה קרמיקה עם קצת חמאה, ולאחר מכן להפיץ פירורי לחם בצלחת למעיל.
תערובת ריקוטה, ביצים, קינמון, מלח, ו 3 כפות סוכר בבלנדר עד חלקה מאוד, על 2 דקות.
יוצקים את הבלילה לצלחת העוגה ומפזרים אגוזים.
אופים באמצע התנור עד נפוח, זהוב, ופשוט להגדיר, על 25 דקות. פודינג קר על מדף.
בעוד הפודינג אופה, זורק ענבים עם החמאה שנותרה, נשאר 2 כפות סוכר, וחומץ במחבת אפייה רדודה קטנה ולתת macerate.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-425 ° F.
ענבים צלויים בשליש התחתון של התנור, מחבת רועדת מדי פעם, עד מכרז אבל לא מתפרק, 10 עד 12 דקות. ענבים קרים עד רק חמים ומגישים לצד פודינג.