שאריות רוטב בשר בריסקט עם ריגטוני
חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. מתכונים דומים: Rigatoni עם רוטב בשר מתובל, ריגטוני אפוי ברוטב בשר, ו מטבל מקסיקני קרמי: שימוש טעים לשאריות בשר טאקו.
מרכיבים מנות :
1 גדול שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה) 710 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק שאריות, חזה מבושל, קצוץ 1 (יכול להיות או להרחיק) Cajun תיבול (כמו סטירה Ya אמא) 794 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול 1 ( חצילים) גזר, קצוץ 1 מעקב (צלעות) של סלרי, קצוץ 2 (יכול להיות או להרחיק) פתיתי פטרוזיליה יבשים 2 (חוֹרֶף) בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים) 1 גדול שן שום, קצוץ 1 1 קילו קישואים, צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך 1 (יכול להיות או להרחיק) תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד 1 גדול 1/2 של בצל, קצוץ 6 ריבס, קצוץ טרי או קפוא גבינת פרמזן מגוררת 0 (יכול להיות או להרחיק) פלפל שחור סדוק טרי 6 ריבס, קצוץ טרי או קפוא פתיתי פלפל אדום, לפי הטעם 454 אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים) פסטה rigatoni, מבושל