פודינג שוקולד אפוי עם קצפת חמאה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פודינג שוקולד אפוי עם קצפת חמאה. מתכון זה מכין 6 מנות עם 567 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שוקולד צ'יפס חצי מתוק, חלמונים, סוכר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 5 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 28%. מתכונים דומים: וופלים שוקולד מריר עם רוטב פודינג שוקולד לבן וקצפת שוקולד-אספרסו, פודינג עם קצפת ופטל שחור, ו עוגות דלעת מלאות חמאה עם קצפת.
הוראות
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
מכניסים את השוקולד צ ' יפס לקערה בינונית חסינת חום. הביאו את השמנת והחלב לרתיחה קלה בסיר בינוני על אש נמוכה.
יוצקים את תערובת השמנת החמה על השוקולד ומקציפים לתערובת אחידה.
בקערה גדולה מקציפים יחד את החלמונים, הסוכר והמלח.
תוך הקצפה מתמדת, מזג את תערובת השוקולד לתערובת הביצים. מכתים את הרפרפת דרך מסננת רשת דקה ומחלקים אותה בין הרמקינים.
הכניסו את הרמקינס לתבנית צלייה גדולה. שופכים בזהירות מספיק מים חמים לתבנית כדי להגיע באמצע דפנות הרמקינס. מכסים את התבנית היטב בנייר כסף; תקע כמה חורים קטנים בנייר הכסף כדי שהאדים יימלטו.
אופים על המדף המרכזי של התנור עד ששולי הרפרפת מתייצבים מעט אך המרכז עדיין מתנועע (המרכז יתייצב כשהפודינג יתקרר), בערך 30 עד 35 דקות.
מוציאים את הרמקינס מאמבט המים ומאפשרים להם להתקרר לחלוטין. מכסים אותם בניילון ומכניסים למקרר למשך 3 שעות לפחות לפני ההגשה.
הקציפו את השמנת וסירופ הגלידה יחד בקערה עד לאיחוד. בעזרת מערבל חשמלי מקציפים במהירות בינונית-גבוהה עד להסמכה. מעל כל כוס רפרפת מנה נדיבה של קצפת לפני ההגשה.