פודינג שוקולד טבעוני טעים
פודינג שוקולד טבעוני טעים הוא קינוח ללא גלוטן וללא חלב . מתכון זה מכיל 4 מנות עם 372 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -16 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מבית Allrecipes דורש תמצית וניל, תחליף ביצים, שוקולד חצי מתוק וקרם סויה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 יאמרו שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-30 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 33% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פודינג שוקולד טבעוני טעים , צימוקים מצופים בשוקולד טבעוני טבעוני ופודינג מנגו טעים .
הוראות
בסיר בינוני משלבים עמילן תירס, חלב סויה וקרם סויה; מערבבים כדי להמיס עמילן תירס.
מניחים על אש בינונית ומערבבים פנימה סוכר. מבשלים תוך כדי טריפה תכופה עד שהתערובת מגיעה לרתיחה נמוכה; להסיר מהאש.
בקערה קטנה טורפים תחליף ביצה עם 1/4 כוס תערובת חלב חמה; מחזירים לתבנית עם יתרת תערובת החלב. מבשלים על אש בינונית במשך 3 עד 4 דקות, עד שהם סמיכים, אך לא רותחים.
מניחים את השוקולד בקערה בינונית ויוצקים את תערובת החלב החמה.
מניחים למשך 30 שניות, ואז מערבבים עד להמסה וחלקה. מצננים במשך 10 עד 15 דקות, ואז מערבבים פנימה וניל.
יוצקים לתוך כוסות רמקינים או רפרפת. מכסים בניילון נצמד ומצננים בטמפרטורת החדר. מקררים 3 שעות, או לילה לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
פודינג שוקולד בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "