פודינג שוקולד של קליאו גודמן
פודינג השוקולד של קליאו גודמן נטול גלוטן, קינוח. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 573 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו פודינג שוקולד ללא ביצים / Easy Pudding s, פודינג לחם שוקולד עם שני רטבי שוקולד וקליפת שקדים, ו פודינג לחם שוקולד עם אגוזים ושוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, להקציף במרץ יחד חלב, שמנת, חלמונים ביצה, סוכר, אבקת קקאו, קורנפלור, ומלח.
מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד חם, 3-4 דקות.
להוסיף שוקולד ולהמשיך לבשל, לטאטא כל הזמן, עד פודינג מתחיל להתעבות, 14-15 דקות. (ברגע שאתה יכול להרים את הקצף מן הפודינג וזה משאיר צל קלוש, זה נעשה. הפודינג ייראה רופף למדי, אבל זה יהיה להתעבות עוד יותר כפי שהוא צמרמורת.)
מסננים את הפודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, הקשה על פודינג דרך מסננת עם מרית סיליקון.
להתקרר בטמפרטורת החדר במשך 10 דקות, לחץ על שכבת פלסטיק לעטוף על פני השטח של הפודינג, וצינה עד קר לחלוטין, 2 שעות.