קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פודינג שוקולד של קליאו גודמן

פודינג שוקולד של קליאו גודמן
פודינג השוקולד של קליאו גודמן נטול גלוטן, קינוח. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 573 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו פודינג שוקולד ללא ביצים / Easy Pudding s, פודינג לחם שוקולד עם שני רטבי שוקולד וקליפת שקדים, ו פודינג לחם שוקולד עם אגוזים ושוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר בינוני, להקציף במרץ יחד חלב, שמנת, חלמונים ביצה, סוכר, אבקת קקאו, קורנפלור, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד חם, 3-4 דקות.
3
להוסיף שוקולד ולהמשיך לבשל, לטאטא כל הזמן, עד פודינג מתחיל להתעבות, 14-15 דקות. (ברגע שאתה יכול להרים את הקצף מן הפודינג וזה משאיר צל קלוש, זה נעשה. הפודינג ייראה רופף למדי, אבל זה יהיה להתעבות עוד יותר כפי שהוא צמרמורת.)
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מסננים את הפודינג דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, הקשה על פודינג דרך מסננת עם מרית סיליקון.
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
להתקרר בטמפרטורת החדר במשך 10 דקות, לחץ על שכבת פלסטיק לעטוף על פני השטח של הפודינג, וצינה עד קר לחלוטין, 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות