פודינג שזיפים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פודינג שזיפים. מתכון זה משמש 2. מנה אחת מכילה 1076 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 41 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -103 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם טפיוקה, קינמון טחון, מרגרינה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 87%. נסו פודינג שזיפים, פודינג שזיפים אפוי, ו פודינג שזיפים של פיראט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
בתבנית אפייה של 2 ליטר מערבבים יחד שזיפים, 1 כוס סוכר, מים, טפיוקה וקינמון.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 25 דקות. (או 15 דקות במיקרוגל.)
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס).
בקערה בינונית מערבבים יחד תערובת אפייה, 3 כפות סוכר, חלב ומרגרינה מומסת ליצירת בצק קצר. זרוק בצק בכפיות על תערובת שזיפים אפויה.
אופים בתנור שחומם מראש 10 דקות, עד להזהבה.
בואו להתקרר מעט לפני ההגשה.