פודינג תותים
פודינג תותים עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספיק ל-4 סועדים . מנה אחת מהמנה מכילה כ -21 גרם חלבון , 8 גרם שומן , ו -618 קלוריות בסך הכל. אם יש לכם לחם תפוחי אדמה, פלפל גרוס, סוכר וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד מצא את המתכון הזה מעדן ומשביע. יום האם יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -40 דקות . הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית לקטוא-אובו . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו פודינג לחם תותים וקרם וניל עם קוקוס קלוי , פודינג עוגת גבינה תותים וניל , ודונאטס מיני אפויות תותים טריים עם ציפוי תות-ליים .
הוראות
הסר את שני הקצוות מ-4 קופסאות מרק (450 גרם). שמור 4 מהקצוות. חתוך את לחם תפוחי האדמה ל-16 עיגולים באמצעות אחת מקופסאות המרק, לאחר שהקצוות הוסרו. כדי למנוע לחם קרוע, לחץ ישר כלפי מטה, אל תסובב.
תנו ללחם לשבת שעתיים להתייבש.
מרחו חמאה בצד אחד של 4 מעיגולי הלחם.
מניחים את פחיות המרק על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
מניחים את עיגול הלחם המרוח בחמאה, כשהצד המרוח בחמאה כלפי מעלה, בכל קופסת שימורים. יוצקים 2 כפות תותים עם נוזל כדי לכסות כל עיגול. טובלים צד אחד של 4 עיגולי לחם בנוזל התותים ומניחים מעל התותים. חוזרים על שכבות התותים ועיגולי הלחם המרוחים עד שיהיו לכם 3 שכבות של תותים ו-4 שכבות של לחם.
הניחו את הקצוות השמורים של פחיות המרק על גבי העיגול האחרון ומשקלו אותן בפחיות סודה. הכניסו למקרר למשך 8 שעות.
מוציאים את הקופסאות ומגישים עם קצפת.
בקערה משלבים את כל החומרים.
מניחים לעמוד במקרר במשך שעתיים.