קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

פודינג תירס עם פובלנוס

פודינג תירס עם פובלנוס
פודינג תירס עם פובלנוס עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף התוספות שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 289 קלוריות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. אם יש לכם חלב, פובלנו, מלח ופלפל כשר, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 33%. נסו פובלנוס ממולא בתירס קלוי, פובלנוס ממולא בתירס וגבינה, ו פאייה עם פובלנוס, תירס וצדפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הסר קליפות טופס תירס לשים בסיר גדול עם חלב ושמנת, להגדיר על אש נמוכה ומביאים לרתיחה ואז לכבות חום לכסות לתת תירס תלול, על 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוציאים תירס מחלב וחותכים את הגרעינים מהקלח בעזרת סכין חדה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מסננים את תערובת החלב ומחזירים על אש גבוהה, מוסיפים חמאה ויוצקים פנימה את קמח התירס בזרם יציב איטי, תוך הקצפה בו זמנית. מבשלים ומקציפים כל הזמן עד לקבלת תערובת קמח התירס והתערובת חלקה וסמיכה; זה צריך להיראות כמו דייסה. מורידים את הסיר מהכיריים ומקפלים פנימה את התירס, העירית, הפובלאנו הקצוץ והמלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
דגנים חמיםדגנים חמים
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מערבבים פנימה את החלמונים, 1 בכל פעם, כדי שיהיה יותר כמו בלילה. בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים (השתמשו בבלנדר ידני אם יש לכם) עד שהם מחזיקים פסגות נוקשות. מקפלים את הלבנים לפודינג התירס כדי להבהיר אותו. מצפים את התחתית והדפנות של תבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ ' בתרסיס ללא מקל. כף את הבלילה לתבנית האפייה המוכנה ואפה במשך 25 עד 30 דקות. בסיום, פודינג התירס ייראה תפוח וחום זהוב, כמו סופלה. כף לתחתית הקערות והגיש צ ' ילי מעל.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך