קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

פודינג תירס עם פובלנוס

פודינג תירס עם פובלנוס
פודינג תירס עם פובלנוס עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף התוספות שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 289 קלוריות. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. אם יש לכם חלב, פובלנו, מלח ופלפל כשר, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 33%. נסו פובלנוס ממולא בתירס קלוי, פובלנוס ממולא בתירס וגבינה, ו פאייה עם פובלנוס, תירס וצדפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
הסר קליפות טופס תירס לשים בסיר גדול עם חלב ושמנת, להגדיר על אש נמוכה ומביאים לרתיחה ואז לכבות חום לכסות לתת תירס תלול, על 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוציאים תירס מחלב וחותכים את הגרעינים מהקלח בעזרת סכין חדה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
מסננים את תערובת החלב ומחזירים על אש גבוהה, מוסיפים חמאה ויוצקים פנימה את קמח התירס בזרם יציב איטי, תוך הקצפה בו זמנית. מבשלים ומקציפים כל הזמן עד לקבלת תערובת קמח התירס והתערובת חלקה וסמיכה; זה צריך להיראות כמו דייסה. מורידים את הסיר מהכיריים ומקפלים פנימה את התירס, העירית, הפובלאנו הקצוץ והמלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
דגנים חמיםדגנים חמים
צ'וריסו חזיר מקסיקניצ'וריסו חזיר מקסיקני
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מערבבים פנימה את החלמונים, 1 בכל פעם, כדי שיהיה יותר כמו בלילה. בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים (השתמשו בבלנדר ידני אם יש לכם) עד שהם מחזיקים פסגות נוקשות. מקפלים את הלבנים לפודינג התירס כדי להבהיר אותו. מצפים את התחתית והדפנות של תבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ ' בתרסיס ללא מקל. כף את הבלילה לתבנית האפייה המוכנה ואפה במשך 25 עד 30 דקות. בסיום, פודינג התירס ייראה תפוח וחום זהוב, כמו סופלה. כף לתחתית הקערות והגיש צ ' ילי מעל.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o