פודינג תרד פרמזן עם פריקו
ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 105 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם יש לך תרד תינוק, parmigiano-רג'יאנו, חלב רזה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו חציל מוקרם בפרמזן פודינג, עוגת גבינת פרמזן עם דלעת, ו פריקו Caldo (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בצל בחמאה, מכוסה, בסיר כבד 6-8 ליטר מעל חום נמוך בינוני, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהתרכך, על 10 דקות.
מוסיפים תרד ומים ומבשלים, מכוסים, מעל חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד רק נבול, על 4 דקות.
מסננים בתוך מסננת גדולה להגדיר מעל קערה, לחיצה על תרד. (להשליך נוזל.)
מחממים תנור ל 177°. מחבת springform שמן קלות.
מקציפים יחד ביצים, חלב, גבינה, מלח, פלפל ואגוז מוסקט בקערה גדולה, ואז מערבבים בתרד.
כף למחבת springform, מתפשט באופן שווה, ואופים עד פודינג מוגדר כבר לא רטוב במרכז, 50 עד 55 דקות. מגניב 10 דקות במחבת על מתלה, ואז להפעיל סכין חדה סביב קצה כדי לשחרר ולהסיר את הצד של מחבת.
חותכים ל 8 טריזים ומגישים חמים או בטמפרטורת החדר.
כל מנה על 147 קלוריות 9 גרם שומן