קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

פוזילי עם קישואים ופונדוטה

פוזילי עם קישואים ופונדוטה
פוזילי עם קישואים ופונדוטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 47 גר' של חלבון, 48 גרם של שומן, וסך הכל 1001 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא את פוזילי, פלפל טרי, פונטינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. נסו קישואים פוזילי, פוזילי עם קישואים גולמיים, מסקרפונה וריקוטה, ו פוזילי עם קישואים וגבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית חסינת חום, לשלב את הגבינה המגוררת ואת החלב. אפשר לתערובת לעמוד במשך 20 דקות ולאחר מכן לנקז את החלב, הזמנת 1/4 כוס. הגדר את הקערה עם הגבינה על סיר של מים רותחים בקושי, או להעביר את הגבינה לחלק העליון של דוד כפול.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
2
להקציף עד הגבינה נמסה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
בקערה קטנה, מקציפים יחד את חלמונים וחלב 1/4 כוס שמורות ומוסיפים את הגבינה המותכת עם החמאה, מקציפים. התערובת תיפרד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה1/3 פאונד פרוס דק (אך לא מגולח) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
4
מוסיפים את המלח והפלפל וממשיכים לטאטא עד שהרוטב כמעט חלק, בערך 3 דקות יותר. אל תבשל זמן רב מדי או שהתערובת תתקלקל. הרוטב לא יהיה חלק לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף1-1/4 כוסות יין לבן או ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את fusilli במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פוזילי.פוזילי.
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוסיפים את הקישואים ומחזירים לרתיחה. מבשלים עד הקישואים והפסטה נעשים רק, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
7
ניקוז. לזרוק עם fonduta.
8
זריעת קישואים: בגלל הקישואים מבושלים כאן, אנו ממליצים זריעתם הראשונה; אחרת, זרעי pulpy להיות מחובר למים. כדי להסיר את הזרעים, לחתוך את הקישואים לרבעים לאורך. ואז פשוט לחתוך את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
9
המלצת יין: אל תנסה להתאים את העושר של המנה הזאת; לך על ניגודיות במקום. יין אדום חריף וארצי עם רמזים עדינים של כמהין, זה מה שאתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)