אספרגוס, ירך חזיר וביצה אופים
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: אספרגוס אופים, אספרגוס חם לאפות, ו אספרגוס, ירך חזיר וביצה אופים.
הוראות
תרסיס 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. בקערה גדולה, לזרוק בשר חזיר, אספרגוס, תפוחי אדמה, בצל וגבינות. כפית לתבנית אפייה.
באותה קערה, להכות ביצים, חלב, שמנת חמוצה, לימון פלפל תיבול מלח וחרדל עם מזלג או חוט להקציף עד מעורב היטב.
יוצקים תערובת ביצים על תערובת תפוחי אדמה. (צלחת אפייה תהיה מלאה מאוד.) כיסוי; להכניס למקרר 8 שעות או לילה.
תנור חום עד 163°. לחשוף תבנית אפייה; אופים 35 דקות. בינתיים, בקערה קטנה, לזרוק פירורי cornflake וחמאה.
מפזרים תערובת קורנפלקס על תבשיל אפוי חלקית.
אופים חשפו 30 עד 35 דקות יותר או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי מדחום מוכנס במרכז קורא 71°.
הסר מהתנור; תן לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.