קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

פוטנסקה בס מפוספס עם תפוחי אדמה צרובים

פוטנסקה בס מפוספס עם תפוחי אדמה צרובים
Puttanesca בס מפוספס עם תפוחי אדמה צרוב Fingerling עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1065 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %73 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם אנשובי, פתיתי פלפל, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. עם כפית נסו פוטנסקה בס מפוספס עם תפוחי אדמה צרובים, פאן-צרוב בס פסים All ' amatriciana, ו בס עם פסי בר צרוב עם מרווה עגבניות " פונדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיף את פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים עד רק ריחני, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
מוסיפים את האנשובי, צלפים וזיתים ומבשלים עד שהאנשובי מתחיל להתמוסס בשמן, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
יוצקים את היין ואת רוטב העגבניות הבסיסי ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את פילה הדגים, מוודאים שהם שקועים ברוטב, ומבשלים בעדינות עד שהדגים מבושלים דרכו והבשר לבן חלבי ומעט פתיתי, כ -10 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
6
בינתיים, לחתוך כל fingerling בחצי לאורכו ולמקם בקערה בינונית. לזרוק היטב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מוסיפים את תפוחי האדמה, לחתוך את הצד למטה, ומבשלים עד משחימים היטב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
9
מגישים את תפוחי האדמה לצד הפוטנסקה ומקשטים עם בזיליקום ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
10
בסיר כבד-תחתית גדול או תנור הולנדי, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
11
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני אבל לא השחמה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
12
מוסיפים את העגבניות, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מעובה מעט, על 15 דקות. מערבבים בסוכר, ומתבלים במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
13
תן לרוטב נוסף להתקרר לחלוטין ולאחר מכן לאטום במיכלים אטומים. להכניס למקרר עד 1 שבוע להקפיא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה