פוטנסקה הליבוט
הליבוט Puttanescan הוא מתכון ים תיכוני המגיש 4. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם רוטב עגבניות, צלפים, זיתים ממולאים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: פוטנסקה הליבוט, פוטנסקה הליבוט, ו הליבוט ברוטב פוטנסקה.
הוראות
מוסיפים רוטב עגבניות לסיר.
מוסיפים שום, זיתים, צלפים, יין ומרח אנשובי ומביאים תערובת לרתיחה במשך 5 דקות על אש בינונית. בינתיים, העונה הליבוט משני הצדדים עם מלח ופלפל שחור.
מוסיפים פילה הליבוט לרוטב, מכסים ומבשלים 3 עד 5 דקות, עד דגים הוא מזלג מכרז.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור הליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.