פולו Encebollado (עוף ברוטב בצל)
אם יש לך רוטב ווסטרשייר, רגלי עוף, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: Bistec Encebollado (קולומביאני-סטייק עם רוטב בצל), עוף עם רוטב פטריות (pollo con סלסה דה Champiñones), ו פולו קון סלסה ורדה (עוף עם רוטב ירוק).
הוראות
מחבת sauté עמוקה מעל חום בינוני, לחמם את שמן זית וחמאה.eason העוף עם מלח ופלפל.
מוסיפים את העוף למחבת וחום מכל הצדדים, כ -7 דקות.
העברה למגש.dd הבצל למחבת ומבשלים עד רך שקוף, על 4 דקות.
מוסיפים את העוף, שום, קורנית, יין, מניות, כמון וורצ ' סטרשייר ומביאים לרתיחה.educe החום נמוך, לכסות ומבשלים עד המיצים לרוץ ברור כאשר העוף הוא פירסינג עם סכין, על 30 דקות.