קושיקשה
מוכן ב32 דק.
מנות35
ציון בריאות14
מגזין

פולוק עם רליש אבוקדו מחית גזר

פולוק עם רליש אבוקדו מחית גזר
אם יש לכם זיתים kalamatan, גזר, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. מתכונים דומים: פירה Crecy (מחית מרק גזר), גזר & Endive עם מחית גזר, ו מחית גזר.

הוראות

1
מניחים את הגזר בסיר בינוני ומוסיפים מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה ומוסיפים כפית מלח. להפחית חום ומבשלים עד רך מאוד, 15 עד 20 דקות. כוס מילואים של מי הבישול ולנקז את carrots.In מעבד מזון, מחית את הגזר עם כוס של מי בישול שמורים, 1 כף שמן, מלח כפית, ופלפל כפית (להוסיף עוד מים שמורים, אם יש צורך, כדי להשיג את העקביות הרצויה).בינתיים, מחממים את כפית השמן הנותרת במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה. עונת פולוק עם כפית כל מלח ופלפל ומבשלים עד אטום לאורך, 3 עד 4 דקות לכל side.In קערה קטנה, לזרוק את האבוקדו וזיתים עם מיץ לימון וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
פולוקפולוק
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מגישים את פולוק עם מחית גזר,תבלין אבוקדו, וסיד טריזים.
מרכיבים שתצטרך
מחית גזרמחית גזר
סיד טריזסיד טריז
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
פולוקפולוק
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)