אם יש לכם זיתים kalamatan, גזר, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. מתכונים דומים: פירה Crecy (מחית מרק גזר), גזר & Endive עם מחית גזר, ו מחית גזר.
הוראות
1
מניחים את הגזר בסיר בינוני ומוסיפים מספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה ומוסיפים כפית מלח. להפחית חום ומבשלים עד רך מאוד, 15 עד 20 דקות. כוס מילואים של מי הבישול ולנקז את carrots.In מעבד מזון, מחית את הגזר עם כוס של מי בישול שמורים, 1 כף שמן, מלח כפית, ופלפל כפית (להוסיף עוד מים שמורים, אם יש צורך, כדי להשיג את העקביות הרצויה).בינתיים, מחממים את כפית השמן הנותרת במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה. עונת פולוק עם כפית כל מלח ופלפל ומבשלים עד אטום לאורך, 3 עד 4 דקות לכל side.In קערה קטנה, לזרוק את האבוקדו וזיתים עם מיץ לימון וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
אבוקדו האס מעוך קלות
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
גב שומן חזיר
פולוק
בלילת לחם תירס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)