תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פולנטה בגריל עם ויניגרט מורל. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 612 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פרמזן, עלי פטרוזיליה, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במלח הכשר גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גרנולן מתוק מלוח ויוגורט קוקוס {Sugar Rush Gift Edition # 4} כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. וזה די טוב. מתכונים דומים: סלמון בגריל עם ויניגרט מורל, צלעות מורל מצופה בפולנטה, ו ארקטיק צ'אר עם סלט תפוחי אדמה-מורל ויניגרט כרישה.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: חותך מעגל 2 אינץ
3
בנדיבות חמאה צלחת אפייה רדודה גדולה ולהניח בצד. בסיר גדול, להביא את ציר העוף לרתיחה. לאט לאט לשפוך פולנטה והמלח, לטאטא כל הזמן עם מקציף חוט. להפחית את החום נמוך ומבשלים, ערבוב כל הזמן עם כף עץ עד מעובה וחלק, על 20 עד 25 דקות. מקפלים את התירס, פרמזן, ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
פרמזן
פטרוזיליה
פולנטה
חמאה
תירס
מלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
תבנית אפייה
מקציף
מחבת רוטב
4
יוצקים את התערובת לתוך צלחת אפייה מוכנה. מכסים ומקררים במקרר לפחות 4 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
מחממים את הגריל לגובה בינוני. עם חותך מעגל 2 אינץ', לחתוך את פולנטה צונן לעיגולים.
מרכיבים שתצטרך
פולנטה
ציוד שתשתמש בו
גריל
6
מברשת עם שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. גריל משני הצדדים עד חום זהוב. לסדר את פולנטה על מגש וכפית את ויניגרט מעל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
ויניגרט
שמן זית
פולנטה
ציוד שתשתמש בו
גריל
7
מפזרים פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
8
בבלנדר, למזג את החומץ, שאלוט, וחרדל עד חלקה. עם המנוע פועל, לאט להוסיף את שמן אגוז ו 1/2 כוס שמן זית עד emulsified. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן אגוזים
שמן זית
חרדל
שאלות
חומץ
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
9
יוצקים לתוך קערה בינונית ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
מחממים את 1/4 כוס השמן הנותרת במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד חום זהוב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פטריות
12
הסר את הפטריות מהחום וקוצצים אותן בגסות. מקפלים את הפטריות לתוך ויניגרט. כף ויניגרט על פולנטה בגריל.