פולנטה ואורז בר המבורגרים
המבורגרים של פולנטן ואורז בר עשויים להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים העיקרית שלכם. צופה הדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וצמחוני זה יש 473 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. אם יש לכם מלח ופלפל, רוזמרין, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש באורז הלבן המיידי אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג אורז אפוי כמו קינוח. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך יוצא מן הכלל של 27%. מתכונים דומים: פולנטה רוזמרין קלוי, משמשים, אורז בר, המבורגרים אורז בר, ו המבורגרים של דיז'ון ואורז בר.
הוראות
ממיסים 1 כף חמאה בסיר גדול על אש בינונית.
מוסיפים את אורז הבר, השום, המרווה והרוזמרין; מבשלים ומערבבים עד שהאורז מצופה והתערובת ריחנית.
יוצקים 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים במשך 10 דקות.
לאחר 10 הדקות מגבירים את האש לבינונית ומערבבים פנימה את הפולנטה. מערבבים בהדרגה את המים הנותרים כשהפולנטה סופגת אותם. כשכל המים נספגים מערבבים פנימה את יתרת החמאה וגבינת הצ ' דר. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים תוך ערבוב תדיר כ -20 דקות.
חמאה תבנית אפייה גדולה ושופכים את התערובת לתוכו.
מורחים לשכבה אחידה במידת הצורך ומניחים בצד להתקרר ולהיות יציבים.
כשהתערובת מתקררת, הקש אותה על קרש חיתוך וחתוך לעיגולים בעזרת כוס גדולה או חותך עוגיות. צולים או מטגנים קציצות עד להזהבה מבחוץ.
מגישים עם התוספות האהובות עליכם.