קושיקשה
מוכן ב43 דק.
מנות4
ציון בריאות74
מגזין

פולנטה עם נקניק ורוטב פטריות

פולנטה עם נקניק ורוטב פטריות
פולנטה עם נקניק ורוטב פטריות נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מכין 4 מנות עם 768 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 40% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם גבינת פרמזן, מים, פטריות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 43 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מעולה של 86%. נסו פטריות ונקניק ראגו עם פולנטה, פטריות ונקניק ראגו עם פולנטה, ו פרמזן-פולנטה קרום עם נקניקיות-פטריות ראגו (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר תרמילים מן הנקניקיות. מבשלים נקניק בתנור הולנדי על אש בינונית גבוהה עד להשחמה, תוך ערבוב להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים פלפל ובצל; מבשלים 3 דקות או עד שהם רכים, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים פטריות ושום; מבשלים 5 דקות או עד שהירקות רכים, מערבבים מדי פעם. מערבבים מים, עגבניות מיובשות ועגבניות מרוסקות; מביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
4
מוסיפים תיבול איטלקי ופלפל שחור; מבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
5
בינתיים מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה. מצפים פרוסות פולנטה בתרסיס בישול; מוסיפים לתבנית. מבשלים 4 עד 5 דקות מכל צד או עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מניחים 2 פרוסות פולנטה על כל אחת מ -4 הצלחות; מעל כל אחת רוטב 3/4 כוס ו 3/4 כפית גבינה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק