פולנטה רכה עם פטריות בר מוקפצות
פולנטה רכה עם פטריות בר Sauté נטול גלוטן, וצמחוני מנה צדדית. מנה אחת מכילה 132 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך עלי דפנה, גבינת פקורינו רומנו, מרק עוף פחות נתרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פולנטה מצחית עם פטריות מוקפצות, גבינה פולנטה עם פטריות מוקפצות, ו פטריות בר מוקפצות (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית.
מוסיפים כרישה למחבת; מבשלים 2 דקות או עד מכרז, ערבוב מדי פעם.
להוסיף פטריות; לבשל 7 דקות או עד לחות מתאדה, ערבוב מדי פעם. מערבבים פטרוזיליה, שרי, מרווה, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל; לבשל 1 דקה.
שלב 2 כוסות מים, עלי מפרץ, מרק בסיר בינוני; להביא לרתיחה. בהדרגה להוסיף פולנטה למחבת, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות או עד עבה, ערבוב לעתים קרובות עם מקצף.
הסר מהחום; להשליך עלי דפנה. מערבבים הנותרים 1/8 כפית מלח, נשאר 1/8 כפית פלפל, וגבינה מגורסת. כף 2/3 כוס פולנטה על כל אחד 6 צלחות; העליון כל מנה עם תערובת 1/2 כוס פטריות 1 כפית גבינה מגולח.