קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

פונדו Gruyère עם שאלוט קרמל

פונדו Gruyère עם שאלוט קרמל
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך סוכר, שאור באגט, נדיב של אגוז מוסקט הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו פונדו Gruyère עם שאלוט קרמל, קרמל שאלוט ופונדו Gruyere, ו Gruyère ו פונדו סיידר (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים חמאה במחבת בינונית כבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
להוסיף שאלוט פרוס דק וsauté 3 דקות. להפחית את החום נמוך; מפזרים שאלוט עם סוכר, מלח ופלפל. Sauté עד שאלוט הם caramelized, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
3
מעבירים שאלוט לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מוסיפים 1 1/2 כוסות יין למחבת; להרתיח 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
יוצקים יין לסיר בינוני כבד; להגדיר מעל חום בינוני-נמוך. לזרוק גבינה עם קמח בקערה בינונית למעיל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מוסיפים חצי בצלצלים מקורמלים ליין, מוסיפים תערובת גבינה על ידי חופנים, מערבבים עד שהגבינה נמסה והיא חלקה לפני הוספת עוד. רזה עם יין יותר אם התערובת עבה מדי. מתבלים עם אגוז מוסקט, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
העברת תערובת גבינה לסיר פונדו. הגדר סיר על נר או מבער חום משומר. פונדו העליון עם שאר שאלוט קרמל.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מגישים עם קוביות לחם.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'