פונדו Gruyère עם שאלוט קרמל
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך סוכר, שאור באגט, נדיב של אגוז מוסקט הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו פונדו Gruyère עם שאלוט קרמל, קרמל שאלוט ופונדו Gruyere, ו Gruyère ו פונדו סיידר (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת בינונית כבדה על אש בינונית.
להוסיף שאלוט פרוס דק וsauté 3 דקות. להפחית את החום נמוך; מפזרים שאלוט עם סוכר, מלח ופלפל. Sauté עד שאלוט הם caramelized, כ -15 דקות.
מעבירים שאלוט לקערה קטנה.
מוסיפים 1 1/2 כוסות יין למחבת; להרתיח 1 דקה.
יוצקים יין לסיר בינוני כבד; להגדיר מעל חום בינוני-נמוך. לזרוק גבינה עם קמח בקערה בינונית למעיל.
מוסיפים חצי בצלצלים מקורמלים ליין, מוסיפים תערובת גבינה על ידי חופנים, מערבבים עד שהגבינה נמסה והיא חלקה לפני הוספת עוד. רזה עם יין יותר אם התערובת עבה מדי. מתבלים עם אגוז מוסקט, מלח ופלפל.
העברת תערובת גבינה לסיר פונדו. הגדר סיר על נר או מבער חום משומר. פונדו העליון עם שאר שאלוט קרמל.