פונדו גבינה
פונדו גבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 377 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך שן שום, יין, קירש, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו גבינה רצינית: סופרבול בירה פונדו גבינה, פונדו גבינה, ו פונדו גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף בתוך סיר כבד 4 ליטר עם צדדים חתוכים של שום, ואז להשליך שום.
מוסיפים יין לסיר ומביאים רק לרתיחה מעל חום מתון.
מערבבים יחד קורנפלור וקירש (אם שימוש; אחרת, להשתמש במים או יין) בכוס.
בהדרגה להוסיף גבינה לסיר ולבשל, ערבוב כל הזמן בתבנית זיגזג (לא תנועה מעגלית) כדי למנוע גבינה מ balling למעלה, עד גבינה הוא פשוט נמס וקרם (לא נותנים לרתיחה). מערבבים תערובת קורנפלור שוב ומערבבים לתוך פונדו. להביא פונדו לרתיחה ומבשל, ערבוב, עד מעובה, 5 עד 8 דקות.
העברה לסיר פונדו להגדיר מעל להבה.
* Julienned red bell pepper
* יין לבן יבש כגון ריזלינג יבש או Sancerre
* בירה גרמנית או שיכר בסגנון הסזון