פונדו גבינת בירה
פונדו גבינת בירה יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך קורטוב של רוטב ווסטרשייר, קורנפלור, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: גבינה מעושנת ופונדו בירה עם נקניקיות מבושלות בירה, בייקון בגריל, פטריות ולחם שיפון, פונדו גבינת בירה, ו פונדו גבינת בירה.
הוראות
מביאים את הבירה לרתיחה מעל חום בינוני גבוה בסיר פונדו או סיר כבד בינוני. להפחית את החום בינוני נמוך, כך הבירה היא מבעבעת בעדינות.
לזרוק את Gruyère עם עמילן תירס בקערה בינונית.
מוסיף את תערובת הגבינה לבירה קומץ אחד גדול בכל פעם, ערבוב הגבינה בתבנית איור שמונה עד נמס לחלוטין לפני הוספת יותר. מערבבים בחרדל, רוטב ווסטרשייר, ופפריקה, ומתבלים במלח.
מגישים באופן מיידי. הפונדו יכול להיות בקירור, מכוסה, עד 2 ימים ולאחר מכן לחמם מחדש על חום בינוני נמוך, ערבוב בתבנית דמות שמונה, עד הגבינה נמסה וחם.
Reprinted with permission from Bailage Making at Home by Andrea Slonecker. טקסט זכויות יוצרים © 2013 By Andrea Slonecker; photographs copyright © 2013 by Alex Farnum. Published by Chronicle Books LLC.