קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

פונדו גבינת בירה

פונדו גבינת בירה
פונדו גבינת בירה יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך קורטוב של רוטב ווסטרשייר, קורנפלור, חרדל דיז'ון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: גבינה מעושנת ופונדו בירה עם נקניקיות מבושלות בירה, בייקון בגריל, פטריות ולחם שיפון, פונדו גבינת בירה, ו פונדו גבינת בירה.

הוראות

1
מביאים את הבירה לרתיחה מעל חום בינוני גבוה בסיר פונדו או סיר כבד בינוני. להפחית את החום בינוני נמוך, כך הבירה היא מבעבעת בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
לזרוק את Gruyère עם עמילן תירס בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
GruyereGruyere
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיף את תערובת הגבינה לבירה קומץ אחד גדול בכל פעם, ערבוב הגבינה בתבנית איור שמונה עד נמס לחלוטין לפני הוספת יותר. מערבבים בחרדל, רוטב ווסטרשייר, ופפריקה, ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מגישים באופן מיידי. הפונדו יכול להיות בקירור, מכוסה, עד 2 ימים ולאחר מכן לחמם מחדש על חום בינוני נמוך, ערבוב בתבנית דמות שמונה, עד הגבינה נמסה וחם.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
5
Reprinted with permission from Bailage Making at Home by Andrea Slonecker. טקסט זכויות יוצרים © 2013 By Andrea Slonecker; photographs copyright © 2013 by Alex Farnum. Published by Chronicle Books LLC.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות