פונדו שוקולד
המתכון פונדו שוקולד מוכן תוך כ 28 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 215 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עוגת מזון מלאך, קיווי, שבבי אפייה למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו פונדו שוקולד & Swissmar ברזל יצוק פונדו סט בגידה, ערב פונדו משפחתי {הפונדו האהוב עליי + בגידה!}, ו פונדו שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
עוגת שיפוד, קיווי, בננה ואגסים על מרים מעץ. סדר על הקצה החיצוני של צלחת הגשה. מכסים בניילון נצמד; מקררים בעת ביצוע פונדו.
מערבבים חלב ושוקולד בסיר קטן nonstick.
מניחים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, במשך 3 עד 4 דקות או עד שוקולד הוא מבעבע. המשך לחמם 3 עד 4 דקות יותר, עד שוקולד נמס, תערובת חלקה ועבה. מערבבים תמצית מנטה.
יוצקים לתוך כוס טבילה קטנה.