קושירגיל
מוכן ב28 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

פונדו שוקולד

פונדו שוקולד
המתכון פונדו שוקולד מוכן תוך כ 28 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 215 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עוגת מזון מלאך, קיווי, שבבי אפייה למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו פונדו שוקולד & Swissmar ברזל יצוק פונדו סט בגידה, ערב פונדו משפחתי {הפונדו האהוב עליי + בגידה!}, ו פונדו שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
עוגת שיפוד, קיווי, בננה ואגסים על מרים מעץ. סדר על הקצה החיצוני של צלחת הגשה. מכסים בניילון נצמד; מקררים בעת ביצוע פונדו.
מרכיבים שתצטרך
בננהבננה
קיוויקיווי
אגסאגס
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
שיפודיםשיפודים
2
מערבבים חלב ושוקולד בסיר קטן nonstick.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מניחים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, במשך 3 עד 4 דקות או עד שוקולד הוא מבעבע. המשך לחמם 3 עד 4 דקות יותר, עד שוקולד נמס, תערובת חלקה ועבה. מערבבים תמצית מנטה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית מנטהתמצית מנטה
שוקולדשוקולד
4
יוצקים לתוך כוס טבילה קטנה.
5
מקום במרכז צלחת פירות.
מרכיבים שתצטרך
פירותפירות
6
מגישים בעוד שוקולד חם.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Casaloste קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.