פונדנט פקאן שוקולד
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פונדנט אספרסו ושוקולד, פונדנט שוקולד ללא קמח, ו Fondants שוקולד & קפה חסין תקלות.
הוראות
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
חמאה 2 אגני פודינג בודדים (על קיבולת 200ml), ולאחר מכן אבק בנדיבות עם אבקת קקאו. ממיסים את השוקולד עם החמאה בקערה על פני מים רותחים או במיקרוגל ומערבבים עד לקבלת חלקה. בהדרגה מערבבים בביצה, ואז קמח, אגוזים, סוכר וקמצוץ מלח, ומכים בעדינות עד שהכל משולב, אבל עדיין נוזל.
מחלקים את התערובת בין אגני הפודינג. אלה יכולים להיות מקורר עד יום קדימה.
אופים עבור 15 דקות (או 18 דקות אם צונן). הפוך על צלחות קטנות ומגישים עם גלידה. Fondants צריך להיות מבושל מבחוץ מותך באמצע.