קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות2
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פונדנט פקאן שוקולד

פונדנט פקאן שוקולד
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פונדנט אספרסו ושוקולד, פונדנט שוקולד ללא קמח, ו Fondants שוקולד & קפה חסין תקלות.

הוראות

1
תנור חום ל 220C / מאוורר 200C / גז
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
חמאה 2 אגני פודינג בודדים (על קיבולת 200ml), ולאחר מכן אבק בנדיבות עם אבקת קקאו. ממיסים את השוקולד עם החמאה בקערה על פני מים רותחים או במיקרוגל ומערבבים עד לקבלת חלקה. בהדרגה מערבבים בביצה, ואז קמח, אגוזים, סוכר וקמצוץ מלח, ומכים בעדינות עד שהכל משולב, אבל עדיין נוזל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מחלקים את התערובת בין אגני הפודינג. אלה יכולים להיות מקורר עד יום קדימה.
4
אופים עבור 15 דקות (או 18 דקות אם צונן). הפוך על צלחות קטנות ומגישים עם גלידה. Fondants צריך להיות מבושל מבחוץ מותך באמצע.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור