פוסול רוג'ו מסתובב 5 שעות ו -20 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 630 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 44% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 45 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם יש לכם שום, מלח כשר, שמן צמחי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 93%, וזה נהדר. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון פרד פוסול רוג'ו, מסיבה פוסולה רוג'ו, ו סיר איטי פוסולה רוג'ו.
הוראות
1
שוברים את הגבעולים מצ 'ילי דה ארבול וצ' ילי אנצ ' ו ומנערים כמה שיותר זרעים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ו
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
2
מכניסים את הצ 'ילי לקערה ומכסים במים רותחים; מכבידים על הצ' ילי עם צלחת כדי לשמור אותם שקועים ולהשרות עד שהם רכים, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מעבירים את הצ ' ילי ו -1 1/2 כוסות מנוזל ההשריה לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים את השום המרוסק ו 1/2 כפית מלח ומערבבים לתערובת אחידה. מסננים דרך מסננת דקה לקערה, דוחפים את הרוטב בעזרת מרית גומי; זרוק את המוצקים.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
משפשפים את החזיר בכל הכמון ו 1/2 כפית מלח; מניחים בצד.
מחממים את שמן הירקות בתנור הולנדי או בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
7
מוסיפים את הבצל ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד לריכוך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
8
מוסיפים את השום הקצוץ ומבשלים 2 דקות. הגדל את החום לגובה בינוני. דוחפים את הבצל והשום לצד אחד של הסיר; מוסיפים את החזיר לצד השני וצורבים, הופכים, עד להשחמה קלה מכל הצדדים, כ -5 דקות.
מערבבים פנימה 2 כוסות מים, מרק העוף, האורגנו, עלה הדפנה, 1/2 כפית מלח ו 1/2 כוס עד 3/4 כוס מרוטב הצ ' ילי (תלוי בטעמכם). מביאים לרתיחה נמוכה, ואז מנמיכים את האש לשמירה על רתיחה. מכסים ומבשלים חלקית, הופכים את החזיר כמה פעמים, עד שהוא רך, כ -3 שעות.