פוסינים קלויים עם ארבעה תבלינים אבק ורוטב שום
פוסינים קלויים עם אבק ארבעה תבלינים ורוטב שום עשויים להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 173 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. אם יש לך מיץ תפוזים, חמאה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19% וזה די גרוע. נסו פוסינים קלויים ברוטב רימונים ותפוחי אדמה Rösti, פוסינים קלויים עם מילוי חיטה ירוקה, ו תבלין פירות קלויים עם דבש ורוטב כתום (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה, טוסט שומשום, כמון, nigella וזרעי חרדל צהוב על אש נמוכה עד ריחני.
להעביר את הזרעים מרגמה ולתת מגניב.
מוסיפים 1/2 כפית מלח וטוחנים לאבקה גסה.
שים את השום בתבנית אפייה זכוכית, לחתוך צדדים למעלה. נקדו את הראש עם 1 1/2 כפות של החמאה ועונה עם מלח ופלפל. מכסים בחוזקה בנייר כסף ואופים במשך כשעה, או עד השום רך מאוד. הניחו בצד את 4 חצאי השום הנחמדים ביותר. לסחוט את שאר שיני לתוך מסננת גס להגדיר מעל קערה ולחץ על השום דרך עם מרית.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
שים את הפוסינים במחבת צלייה רדודה, שדיים למעלה. לשפשף את הפוסינים עם 3 כפות הנותרים של חמאה ועונה עם מלח ופלפל. צלוי בשליש העליון של התנור במשך 1 שעה, או עד חום זהוב; למרוח מדי פעם. לקראת סוף הבישול, להטות את הציפורים כדי לאפשר את המיצים לרוץ לתוך מחבת הקלייה.
העבר את הפוסינים למגש מחומם. לגרד את מיצי המחבת לתוך סיר קטן לרפרף את השומן. הגדר את מחבת צלייה מעל 2 מבערים על חום מתון. כאשר המחבת מתחילה לעשן, מוסיפים את מיץ התפוזים ואת מיצי המחבת ומבשלים, מגרדים את החלקים השחומים מלמטה. מסננים את הרוטב לסיר הקטן ומבשלים 1 דקה. מערבבים את מחית השום ומתבלים במלח ופלפל.
הגדר את הציפורים על צלחות מחוממות ומפזרים בנדיבות עם אבק התבלינים.
מקשטים כל צלחת עם חצי שום קלוי שמורות ומגישים. תעביר את רוטב השום ליד השולחן.
מגישים עם: אורז יסמין מאודה.
הערות: זרעי ניז ' לה שחורים זעירים, שיש להם טעם אוניוניוני מעט, זמינים בחנויות מיוחדות ובמכולת הודית.