אור מאי טאי טיקי פופס נטול גלוטן, וללא לקטוז קינוח. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 122 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך ליקר אמרטו, נקטר מנגו, ליקר תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 11 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: מאי טאי טיקי פופס, סיר אחד חומוס טיקי מסאלה, ו עוגת קוקטייל טיקי.
הוראות
1
בקערה קטנה, להכות קוקוס colada שכבת מרכיבים עם להקציף עד חלקה. מחלקים תערובת בין שישה כוסות נייר 5-עוז. כיסוי עם רדיד; להכניס מקל מלאכה (מקל עץ שטוח עם קצוות עגולים) דרך לסכל למרכז הפופ. להקפיא 2 עד 3 שעות או עד קפוא.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
בינתיים, בבלנדר, מניחים מנגו טאי שכבת מרכיבים. כיסוי; תערובת על מהירות בינונית כ 45 שניות, עצירה לעתים קרובות כדי לגרד צדדים, עד חלקה. מכסים ומקררים תוך המתנה לשכבה הראשונה להקפיא.
מרכיבים שתצטרך
מאי טאי
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
כאשר השכבה הראשונה קפואה, להסיר רדיד מ pops.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
4
יוצקים תערובת מנגו על שכבה קפואה. להחזיר לסכל כדי פופס כדי לעזור מקלות תמיכה. להקפיא כ 8 שעות או עד קפוא לפני ההגשה. חנות שאריות פופס מכוסה במקפיא.