פופס מאי טאי קל
אור מאי טאי טיקי פופס נטול גלוטן, וללא לקטוז קינוח. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 122 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך ליקר אמרטו, נקטר מנגו, ליקר תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 11 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: מאי טאי טיקי פופס, סיר אחד חומוס טיקי מסאלה, ו עוגת קוקטייל טיקי.
הוראות
בקערה קטנה, להכות קוקוס colada שכבת מרכיבים עם להקציף עד חלקה. מחלקים תערובת בין שישה כוסות נייר 5-עוז. כיסוי עם רדיד; להכניס מקל מלאכה (מקל עץ שטוח עם קצוות עגולים) דרך לסכל למרכז הפופ. להקפיא 2 עד 3 שעות או עד קפוא.
בינתיים, בבלנדר, מניחים מנגו טאי שכבת מרכיבים. כיסוי; תערובת על מהירות בינונית כ 45 שניות, עצירה לעתים קרובות כדי לגרד צדדים, עד חלקה. מכסים ומקררים תוך המתנה לשכבה הראשונה להקפיא.
כאשר השכבה הראשונה קפואה, להסיר רדיד מ pops.
יוצקים תערובת מנגו על שכבה קפואה. להחזיר לסכל כדי פופס כדי לעזור מקלות תמיכה. להקפיא כ 8 שעות או עד קפוא לפני ההגשה. חנות שאריות פופס מכוסה במקפיא.