פופקורן סניקרדודל
אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי מתכוני hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Snickerdoodle פופקורן. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 219 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. אם יש לך חמאה, סוכר, פופקורן טרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו פופקורן עם שמפניה קרמל וכמהין בייקון ופרמזן פופקורן, פופקורן כדור: כדורי פופקורן אגוז מייפל, ו יום אוהבי פופקורן: פופקורן מייפל בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 149°. קו 2 גיליונות אפייה עם רדיד. ממיסים חמאה.
מערבבים קינמון וסוכר יחד בקערה קטנה.
יוצקים חמאה מומסת על פופקורן בקערה גדולה; לזרוק למעיל. מיד מפזרים תערובת סוכר; לזרוק מעיל. מחלקים פופקורן בין הסדינים; מתפשטים בשכבה אחת.
אופים במשך 30 דקות, מחבתות רועדות כל 10 דקות. מגניב.
מניחים קרם ושוקולד צ ' יפס בקערה חסינת חום מעל מחבת של מים רותחים. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד נמס וחלק, 8 עד 10 דקות. עם מזלג, לטפטף תערובת שוקולד על פופקורן ולתת לעמוד עד סט, על 30 דקות. לשבור את כל גושים ולאחסן בטמפרטורת החדר במיכל אטום עד 5 ימים.