פופקורן שוקולד
פופקורן שוקולד יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 2255 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה של Allrecipes יש 394 אוהדים. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם יש לכם סוכר, אבקת קקאו, פופקורן צץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה יוצא מן הכלל. נסו פופקורן של ולנטיין (פופקורן שוקולד לבן), פופקורן שוקולד מהיר עם טפטוף חלב מרוכז (Pipoca De Chocolate), ו פופקורן שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C). שמן 10x15 אינץ תבנית אפייה עם צדדים.
מניחים פופקורן ובוטנים בקערת מתכת גדולה, ומניחים בצד. מערבבים יחד את הסוכר, סירופ תירס, אבקת קקאו, וחמאה בסיר על חום בינוני גבוה עד שהוא מגיע לרתיחה. להרתיח במשך 2 דקות. מערבבים בוניל, ואז לשפוך על פופקורן. מערבבים עד פופקורן מצופה היטב.
מורחים את הפופקורן למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, תוך ערבוב מספר פעמים.
הסר מהתנור, ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר. לפרוץ לגושים קטנים, ולאחסן במיכל אטום.
יין מומלץ: ורוד נוצץ, יין מבעבע
רוזה מבעבעת ויין מוגז הן אפשרויות נהדרות לפופקורן. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. הלייב של ג 'ון לג' נד נוצץ רוזה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
LVE by John Legend Sparkling Rose
הצבע הוורוד של הנוצץ הצרפתי LVE Rosé מזכיר אפרסק כרם. עם אף פירותי, ערבוב הערות של הדר ופירות אדומים קטנים, הבועות רכות ונעימות. הוא מאוזן היטב עם חושניות ורמזים של דומדמניות אדומות ופומלוס, המשלימים חומציות נחמדה על הגימור.רוצה לטעום את ג 'ון לג' נד עם ג 'ון לג' נד?הצטרף לזמר, כותב שירים, הומניטרי ופילנתרופ, ג 'ון לג' נד, יזם היין הפרנקו-אמריקאי ז 'אן-שארל בואסט, ו Wine.com' s own Gwendolyn Osborn for a virtual tasting of their rosé wines from France.מוכן לטעום עם ג ' ון? צפו בטעימות כאן.אין לך את היינות עדיין? לחץ כאן כדי לקנות את סט הטעימות.