קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

פופקורן שוקולד

פופקורן שוקולד
פופקורן שוקולד יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 2255 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה של Allrecipes יש 394 אוהדים. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. אם יש לכם סוכר, אבקת קקאו, פופקורן צץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה יוצא מן הכלל. נסו פופקורן של ולנטיין (פופקורן שוקולד לבן), פופקורן שוקולד מהיר עם טפטוף חלב מרוכז (Pipoca De Chocolate), ו פופקורן שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 250 מעלות F (120 מעלות C). שמן 10x15 אינץ תבנית אפייה עם צדדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מניחים פופקורן ובוטנים בקערת מתכת גדולה, ומניחים בצד. מערבבים יחד את הסוכר, סירופ תירס, אבקת קקאו, וחמאה בסיר על חום בינוני גבוה עד שהוא מגיע לרתיחה. להרתיח במשך 2 דקות. מערבבים בוניל, ואז לשפוך על פופקורן. מערבבים עד פופקורן מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
סירופ תירססירופ תירס
בוטניםבוטנים
פופקורןפופקורן
ונילוניל
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
3
מורחים את הפופקורן למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
פופקורןפופקורן
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, תוך ערבוב מספר פעמים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
הסר מהתנור, ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר. לפרוץ לגושים קטנים, ולאחסן במיכל אטום.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור