קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

פוקצ'ה מרווה פונטינה

פוקצ'ה מרווה פונטינה
המתכון מרווה פונטינה פוקצ'יאן מוכן בערך 40 דקות והוא בהחלט אדיר צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. לחם זה יש 99 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מלח, מים חמים, גבינת פונטינה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 45%. ציון זה מוצק. נסו פוקצ'ה שום ממולאת בפונטינאן ופלפל אדום, פוקצ'ה אגס ורוזמרין עם גבינת פונטינה, ו פונטינה מק עם סקווש ומרווה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים. מערבבים דבש; תן לעמוד במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים 3/4 כוס קמח לכל מטרה, קמח מלא, שמן, מרווה טחון ומלח. מקציפים במהירות בינונית למשך 3 דקות או עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך (הבצק יהיה דביק).
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
הופכים למשטח מקומח קלות; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
4
מניחים בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים פעם אחת לציפוי החלק העליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
אגרוף בצק למטה. מכסים ומניחים לנוח 5 דקות. צורה לתוך 8-ב. מעגל; מניחים על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלה, כ-30 דקות. בעזרת קצה ידית כף עץ, הכינו כמה 1/4 אינץ'. חריצים בכיכר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
לציפוי מברישים בצק עם 1 כפית שמן. למעלה עם עלי מרווה; מברישים עלים בשמן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
8
אופים בחום של 400 ניתנים להזזה למשך 8-10 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
9
הסר לרשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם בחירה מצוינת לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו
ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו
צבע אודם כהה, עם הרבה ניחוחות שוקולד, פירות יער ווניל, זה בעל גוף מלא וקטיפתי, עם הרבה פירות וגימור ארוך ועסיסי. יופי מבציר נהדר.