פוקצ'ה מרווה פונטינה
המתכון מרווה פונטינה פוקצ'יאן מוכן בערך 40 דקות והוא בהחלט אדיר צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. לחם זה יש 99 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מלח, מים חמים, גבינת פונטינה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 45%. ציון זה מוצק. נסו פוקצ'ה שום ממולאת בפונטינאן ופלפל אדום, פוקצ'ה אגס ורוזמרין עם גבינת פונטינה, ו פונטינה מק עם סקווש ומרווה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה ממיסים שמרים במים חמים. מערבבים דבש; תן לעמוד במשך 5 דקות.
מוסיפים 3/4 כוס קמח לכל מטרה, קמח מלא, שמן, מרווה טחון ומלח. מקציפים במהירות בינונית למשך 3 דקות או עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך (הבצק יהיה דביק).
הופכים למשטח מקומח קלות; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים פעם אחת לציפוי החלק העליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, בערך 1 שעה.
אגרוף בצק למטה. מכסים ומניחים לנוח 5 דקות. צורה לתוך 8-ב. מעגל; מניחים על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. מכסים ומניחים לתפיחה עד להכפלה, כ-30 דקות. בעזרת קצה ידית כף עץ, הכינו כמה 1/4 אינץ'. חריצים בכיכר.
לציפוי מברישים בצק עם 1 כפית שמן. למעלה עם עלי מרווה; מברישים עלים בשמן שנותר.
אופים בחום של 400 ניתנים להזזה למשך 8-10 דקות או עד להזהבה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם בחירה מצוינת לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו]()
ריקאסולי קסטלו די ברוליו קיאנטי קלאסיקו
צבע אודם כהה, עם הרבה ניחוחות שוקולד, פירות יער ווניל, זה בעל גוף מלא וקטיפתי, עם הרבה פירות וגימור ארוך ועסיסי. יופי מבציר נהדר.