פורטבלה פנה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את פורטבלה פנה. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.25 דולר למנה. מנה אחת מכילה 499 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם עגבניות משומרות, פסטה פנה, כובעי פטריות פורטבלה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. נסו פנה ברוטב עגבניות ופלפל מתוק (פנה ספוריט "איל פרנטויו"), פנה אל 'ארביאטה (פנה חריף) עם תחנת לואיס החדשה סנג' ובזה, ו פנה אל 'ארביאטה {פסטה פנה פיקנטית} - 50 נשים מחליפות משחק באוכל-רות רוג' רס ורוז גריי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 5 עד 6 ליטר על אש גבוהה, הביאו לרתיחה 4 ליטר מים.
מוסיפים פנה ומערבבים מדי פעם עד שהם רכים לנגיסה, 7 עד 9 דקות.
בינתיים מוזגים שמן למחבת בגודל 10 עד 12 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה; כשהוא חם מוסיפים בצל, שום ופטריות. מערבבים לעתים קרובות עד שהבצל והפטריות צולעים, בערך 8 דקות.
מוסיפים יין ומבשלים עד שרוב הנוזלים מתאדים, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים עגבניות ומביאים לרתיחה; מנמיכים את האש ומבשלים לתערובת טעמים, כ -10 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
יוצקים מעל פסטה חמה ומערבבים לציפוי ברוטב. כף לארבע קערות רחבות ורדודות ומעליהן באופן שווה עם פטרוזיליה וגבינה.