קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

פורטבלו טארט עם ירוק אביבי ויניגרט בלסמי ליים

פורטבלו טארט עם ירוק אביבי ויניגרט בלסמי ליים
אם יש לכם ציפורן שאלוט, בצל, פטריות פורטובלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ירוק אביבי עם ויניגרט טרגון בלסמי, ירוק אביבי עם ויניגרט מולסה, ו ירוק אביבי עם ויניגרט תפוז-שומר (מתכונים דומים).

הוראות

1
לסחוט את מיץ הסיד (מ סיד מקורר עכשיו) דרך פתח ההזנה של בלנדר פועל. עם הבלנדר עדיין פועל, מוסיפים את החומץ, סירופ תירס, שאלוט ורוזמרין, 1 בכל פעם, ויוצקים את השמן בזרם יציב איטי לתערובת החומץ לאט מאוד כדי emulsify.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר מיכל מתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1
לקרוע את הירוקים לחתיכות בגודל ביס, ולהסיר את הגבעולים אם באמצעות ארוגולה. (ודא ירוק כבר לא רטוב מלהיות שטוף.) לזרוק ירקות עם פרמזן, העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1
מחממים את החמאה המבהירה על חום בינוני במחבת סאוט גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים כ -15 דקות עד שקוף ומתחיל לקרמל, ולאחר מכן מוסיפים את portobellos ופטריות לבנות לבצל. מבשלים עוד 10 דקות ואז להפחית את החום לנמוך ולהוסיף את העגבניות, עירית, מלח ופלפל, ולאפשר טעמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
2
מרדדים בצק בצק בצק עלים, ושימוש חותך מעגל 4 אינץ ' (aka חותך ביסקוויט), לגזור 8 כדורי בצק.
מרכיבים שתצטרך
3
מניחים 4 מעגלי הבצק על תבנית אפייה משומנת קלות. באמצעות מעגל 3 אינץ 'או חותך ביסקוויט, לחתוך מעגל קונצנטרי באמצע סיבובי בצק 4 אינץ' הנותרים כדי ליצור מעגל 1/2 אינץ ' רחב של בצק. עיגולים רחבים של 1/2 אינץ 'אלה של בצק משמשים ללא חתיכות 3 אינץ' מהמרכז.
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים 1 של עיגולים רחבים 1/2 אינץ ' אלה של בצק על גבי כל אחד מהסיבובים כבר על תבנית האפייה, התאמת הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
5
מברשת ביצה לשטוף על פני השטח של כל אחד עיגולי הבצק זיווג וסיבובים. ואז להשתמש במזלג כדי לדקור דרך הבצק סביב ההיקף (כלומר, דרך כל עיגול בצק לתוך הסיבוב הנלווה מתחתיו).
מרכיבים שתצטרך
6
מניחים בתנור ואופים עד חום זהוב, על 6 עד 8 דקות. מרכז כל אחד מהם יעלה.
7
הסר קונכיות מאפה מהתנור ולאפשר להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
8
באמצעות קצה של סכין חמאה, לשבור את החלק במרכז עלה של כל קונכיה לעשות מכתש. כפית חלק מתערובת הפטרייה לתוך כל אחד מהמכתשים האלה.
מרכיבים שתצטרך
ציוד שתשתמש בו
סכין חמאהסכין חמאה
9
מניחים כמה ירקות על גבי כל טארט וטפטוף עם ויניגרט בלסמי ליים.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ירקות מעורבים (כגון גרגיר נחלים, ארוגולה תינוק, חומצת גינה, חסה של כבש), ספוג כדי להסיר חול, שטוף ומיובש עם טווה סלט או מגבות ניירירקות מעורבים (כגון גרגיר נחלים, ארוגולה תינוק, חומצת גינה, חסה של כבש), ספוג כדי להסיר חול, שטוף ומיובש עם טווה סלט או מגבות נייר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעירית קצוץ טריעירית קצוץ טרי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות סוכר דמררה3 כפות סוכר דמררה1שאלות ציפורן, דק מאוד טחוןשאלות ציפורן, דק מאוד טחון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סירופ תירס קלסירופ תירס קל1ביצה, מוכה לשטיפת ביציםביצה, מוכה לשטיפת ביצים1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זרעי ענביםשמן זרעי ענבים1סיד, מיקרוגל כדי לשחרר שמנים אתריים (לאפשר ליים להתקרר)סיד, מיקרוגל כדי לשחרר שמנים אתריים (לאפשר ליים להתקרר)1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרמזן מגורר טריפרמזן מגורר טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פטרוזיליה קצוצים טרייםעלי פטרוזיליה קצוצים טריים2פטריות פורטובלו, ניקה, זימים הוסרו, לרבעים, וחותכים לפרוסות 1/8 אינץ ' עד 1/4 אינץפטריות פורטובלו, ניקה, זימים הוסרו, לרבעים, וחותכים לפרוסות 1/8 אינץ ' עד 1/4 אינץ2גיליונותבצק בצק עלים (נמכר לעתים קרובות באריזות של 17 או 18 אונקיות המכיל 2 (9 או 10 אינץ') עלים מרובעים בצק עלים)בצק בצק עלים (נמכר לעתים קרובות באריזות של 17 או 18 אונקיות המכיל 2 (9 או 10 אינץ') עלים מרובעים בצק עלים)1בצל אדום, פרוסבצל אדום, פרוס1אוראו ממולאים כפוליםעלי רוזמרין טריים טחונים מאודעלי רוזמרין טריים טחונים מאוד4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי2עגבניות, קרביים הוסרו וקוביות דקעגבניות, קרביים הוסרו וקוביות דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרניקה ופרוס פטריות לבנותניקה ופרוס פטריות לבנות