אם יש לכם ציפורן שאלוט, בצל, פטריות פורטובלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו ירוק אביבי עם ויניגרט טרגון בלסמי, ירוק אביבי עם ויניגרט מולסה, ו ירוק אביבי עם ויניגרט תפוז-שומר (מתכונים דומים).
הוראות
1
לסחוט את מיץ הסיד (מ סיד מקורר עכשיו) דרך פתח ההזנה של בלנדר פועל. עם הבלנדר עדיין פועל, מוסיפים את החומץ, סירופ תירס, שאלוט ורוזמרין, 1 בכל פעם, ויוצקים את השמן בזרם יציב איטי לתערובת החומץ לאט מאוד כדי emulsify.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר מיכל מתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1
לקרוע את הירוקים לחתיכות בגודל ביס, ולהסיר את הגבעולים אם באמצעות ארוגולה. (ודא ירוק כבר לא רטוב מלהיות שטוף.) לזרוק ירקות עם פרמזן, העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1
מחממים את החמאה המבהירה על חום בינוני במחבת סאוט גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים כ -15 דקות עד שקוף ומתחיל לקרמל, ולאחר מכן מוסיפים את portobellos ופטריות לבנות לבצל. מבשלים עוד 10 דקות ואז להפחית את החום לנמוך ולהוסיף את העגבניות, עירית, מלח ופלפל, ולאפשר טעמים לשלב.
מניחים 4 מעגלי הבצק על תבנית אפייה משומנת קלות. באמצעות מעגל 3 אינץ 'או חותך ביסקוויט, לחתוך מעגל קונצנטרי באמצע סיבובי בצק 4 אינץ' הנותרים כדי ליצור מעגל 1/2 אינץ ' רחב של בצק. עיגולים רחבים של 1/2 אינץ 'אלה של בצק משמשים ללא חתיכות 3 אינץ' מהמרכז.
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים 1 של עיגולים רחבים 1/2 אינץ ' אלה של בצק על גבי כל אחד מהסיבובים כבר על תבנית האפייה, התאמת הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
5
מברשת ביצה לשטוף על פני השטח של כל אחד עיגולי הבצק זיווג וסיבובים. ואז להשתמש במזלג כדי לדקור דרך הבצק סביב ההיקף (כלומר, דרך כל עיגול בצק לתוך הסיבוב הנלווה מתחתיו).
מרכיבים שתצטרך
6
מניחים בתנור ואופים עד חום זהוב, על 6 עד 8 דקות. מרכז כל אחד מהם יעלה.
7
הסר קונכיות מאפה מהתנור ולאפשר להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
8
באמצעות קצה של סכין חמאה, לשבור את החלק במרכז עלה של כל קונכיה לעשות מכתש. כפית חלק מתערובת הפטרייה לתוך כל אחד מהמכתשים האלה.
מרכיבים שתצטרך
ציוד שתשתמש בו
סכין חמאה
9
מניחים כמה ירקות על גבי כל טארט וטפטוף עם ויניגרט בלסמי ליים.