פורטובלו סטרוגנוף טבעוני
פורטובלו סטרוגנוף טבעוני הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 265 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם יין, בוליון טבעוני ללא בשר, קרם טבעוני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. . עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: עוף פורטובלו סטרוגנוף, בשר בקר ופורטובלו פטריות סטרוגנוף, ו Portobello ו Stroganoff תרד-6 נקודות.
הוראות
לטאטא שמנת חמוצה טבעונית, 1/2 כוס מים, בצל טחון, קמח, מרק טבעוני, אבקת שום, בזיליקום, ופלפל שחור בקערה. מכסים ומקררים.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
להקציף יין אדום, שמן זית, רוטב סויה, חומץ בלסמי, ושום בקערה אחרת.
מסדרים כובעי פטריות עם זימים בצדדים בתבנית אפייה ויוצקים על גבי תערובת יין אדום. להשרות במשך 20 דקות, ולאחר מכן לכסות את תבנית אפייה עם רדיד אלומיניום.
אופים פטריות בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
הסר רדיד, להפוך פטריות, ולהמשיך לאפות עד מאוד רך, כ 10 דקות יותר. להפריש כדי להתקרר; קוביות פטריות.
מחממים סיר מרוסס עם ספריי בישול על חום בינוני. מבשלים ומערבבים פטריות במחבת רוטב עד להשחמה קלה, כ 5 דקות; להפחית את החום לנמוך.
מערבבים רוטב שמנת חמוצה לתוך פטריות. המשך לבשל ומערבבים עד מעובה, 1 עד 2 דקות יותר. אם הרוטב הופך עבה מדי, מערבבים ב 1/4 כוס מים.