פורטובלו סטרוגנוף טבעוני הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 265 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם יין, בוליון טבעוני ללא בשר, קרם טבעוני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. . עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: עוף פורטובלו סטרוגנוף, בשר בקר ופורטובלו פטריות סטרוגנוף, ו Portobello ו Stroganoff תרד-6 נקודות.
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
אפונה גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
להקציף יין אדום, שמן זית, רוטב סויה, חומץ בלסמי, ושום בקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
סטייקים של ניו יורק
צלי חזיר שלם, קצוץ
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מסדרים כובעי פטריות עם זימים בצדדים בתבנית אפייה ויוצקים על גבי תערובת יין אדום. להשרות במשך 20 דקות, ולאחר מכן לכסות את תבנית אפייה עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
אופים פטריות בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
הסר רדיד, להפוך פטריות, ולהמשיך לאפות עד מאוד רך, כ 10 דקות יותר. להפריש כדי להתקרר; קוביות פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
מחממים סיר מרוסס עם ספריי בישול על חום בינוני. מבשלים ומערבבים פטריות במחבת רוטב עד להשחמה קלה, כ 5 דקות; להפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
8
מערבבים רוטב שמנת חמוצה לתוך פטריות. המשך לבשל ומערבבים עד מעובה, 1 עד 2 דקות יותר. אם הרוטב הופך עבה מדי, מערבבים ב 1/4 כוס מים.