פורטובלו פריטס
זה מובא לך על ידי feeds.epicurious.com. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: Portobello Frites, Portobello Frites, ו ביצים אפויות עם פורטובלו (HUEVOS CON PORTOBELLO).
הוראות
מחממים התנור ל 204°. לנקב כל תפוח אדמה עם מזלג שלוש פעמים, מפזרים כל אחד עם 1/2 כפית של מלח ים גס, לעטוף בנפרד בנייר כסף.
אופים עד מכרז למגע, כ 40 דקות. לפתוח את תפוחי האדמה ולתת מגניב; כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך כל אחד לשמונה טריזים. תניח בצד.
בעוד תפוחי האדמה מתקררים, לטאטא יחד את שמן הזית, 1 כפית מלח, שום, פלפל, ושאלוט בקערה קטנה.
מניחים את כובעי פורטובלו על מחבת גיליון עם קצוות מעוטרים אותם באופן שווה משני הצדדים עם תערובת שמן זית, משאיר אותם הצדדים מעוגלים למעלה. צלי עד רך באמצע, 8 עד 12 דקות.
להעביר את כובעי פורטובלו לצלחת, עדיין מעוגל הצדדים למעלה, ולהניח בצד כדי להתקרר.
יוצקים את היין, מלאי הירקות והחרדל על מחבת הסדין החמה כדי לערבב עם מיצי בישול פטריות. לגרד כל מוצקים מהמגש, ואז בזהירות לשפוך את התערובת לתוך סיר גדול.
מחממים את התערובת על חום בינוני עד מופחת בחצי, 8 עד 10 דקות.
מערבבים את הטרגון לתוך רוטב היין האדום.
הסר את הסיר מהחום ומכסה כדי להתחמם.
במחבת sauté גדולה, לחמם את שמן קנולה על חום גבוה. כאשר השמן חם מאוד, בזהירות לטגן כמה טריזים תפוחי אדמה בכל פעם עד שהם הופכים חומים מכל הצדדים, על 6 דקות.
להעביר את frites כפי שהם נעשים צלחת מרופדת מגבות נייר ומפזרים אותם קלות עם הנותרים 1 כפית מלח.
מחממים את כובעי פורטובלו בתנור במידת הצורך.
מגישים חנוק עם רוטב יין אדום וצ ' יפס בצד.
Reprinted with permission from Vedge: 100 Plates Large And Small That Redefine ירקות Cooking by Rich Landau and Kate Jacoby. זכויות יוצרים © 2013 Rich Landau And Kate Jacoby; photographs copyright © 2013 Michael Spain-Smith. פורסם על ידי הניסוי, LLC.