פורי רוטבגה עם חמאה חומה ומסקרפונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פורי Rutabaga עם חמאה חומה & Mascarpone. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 6 . מנה אחת מכילה 128 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. מתכון זה מ SippitySup יש 1 אוהדים. לכי לחנות ותקני ציר עוף, פלפל טרי, עלי טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: מחית לפת צהובה, מחית תפוחי אדמה ורוטאבאגה, ו Rutabaga-בייקון פירה.
הוראות
מחממים מחבת sauté גדולה וכבדה מעל חום בינוני.
תוסיף את החמאה. כשהוא מתחיל להתמוסס, התחילו לסובב את המחבת לעיתים קרובות וצפו בחמאה בזהירות. תוכלו להבחין חמאה תקבל קצף, ולאחר מכן מוצקי החלב יתחילו חום. ברגע שזה מתחיל, להסיר מחבת מחום. להריח את החמאה; זה צריך להיות ארומה אגוזים, ולהיות קרמל בצבע.
הוסף את שאלוט ורוטאבאגה. להחזיר את המחבת לחום בינוני לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הירקות מתחילים להתרכך, על 10 דקות. מתבלים במלח.
מוסיפים מלאי ועלי קורנית. לכסות, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים עד מכרז, 20 עד 25 דקות.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר מעט.תערובת ירקות פירה עם מסקרפונה במעבד מזון עד חלקה. מתבלים עם פלפל. מחממים במידת הצורך.
מקשטים עם יותר עלי קורנית.