פורל אגם עם תפוחי אדמה Fingerling ובייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל פורל אגם עם תפוחי אדמה Fingerling ובייקון. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 671 קלוריות. לך לחנות ותביא פילה של דג טרוטה, כרישה, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פורל אגם צרוב מחבת עם בייקון וסוכוטאש שעועית חמוציות, פורל אגם עם Nuoc Mam Gung וברוקולי, ו דג טרוטה מעושן עם פלפלים מוקפצים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את תפוחי האדמה עד במכרז, על 15 דקות.
במחבת בינונית, לבשל את הבייקון על אש מתונה עד פריך, על 4 דקות.
מסננים על מגבות נייר ומוחקים את המחבת. ממיסים 1 כף החמאה במחבת, מוסיפים את הכרישה ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד מתרכך, על 6 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים מחבת ברזל יצוק 12 אינץ'. מתבלים את פילה הטרוטה במלח ופלפל.
מוסיפים את הטרוטה ומבשלים על חום גבוה עד להשחמה על הקרקעית, כ -3 דקות. תהפוך את הפורל.
מוסיף את היין, תפוחי אדמה, כרישה ואת 3 כפות הנותרים של חמאה. מבשלים על אש נמוכה עד הטרוטה בקושי נעשה, על 4 דקות.
להעביר את הדג לקערות מחוממות, רדודות. מבשלים את הירקות עד טעם היין מתמתן, על 4 דקות.
מוסיפים את הבייקון ואת הקורנית ומתבלים במלח ופלפל. כפית ירקות ורוטב סביב הטרוטה ומגישים בבת אחת.