קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

פורל אגם עם תפוחי אדמה Fingerling ובייקון

פורל אגם עם תפוחי אדמה Fingerling ובייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל פורל אגם עם תפוחי אדמה Fingerling ובייקון. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 37 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 671 קלוריות. לך לחנות ותביא פילה של דג טרוטה, כרישה, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פורל אגם צרוב מחבת עם בייקון וסוכוטאש שעועית חמוציות, פורל אגם עם Nuoc Mam Gung וברוקולי, ו דג טרוטה מעושן עם פלפלים מוקפצים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את תפוחי האדמה עד במכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
ניקוז.
3
במחבת בינונית, לבשל את הבייקון על אש מתונה עד פריך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מסננים על מגבות נייר ומוחקים את המחבת. ממיסים 1 כף החמאה במחבת, מוסיפים את הכרישה ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד מתרכך, על 6 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מחממים מחבת ברזל יצוק 12 אינץ'. מתבלים את פילה הטרוטה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פילה פורלפילה פורל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מחממים את השמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את הטרוטה ומבשלים על חום גבוה עד להשחמה על הקרקעית, כ -3 דקות. תהפוך את הפורל.
מרכיבים שתצטרך
פורלפורל
8
מוסיף את היין, תפוחי אדמה, כרישה ואת 3 כפות הנותרים של חמאה. מבשלים על אש נמוכה עד הטרוטה בקושי נעשה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
פורלפורל
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
9
להעביר את הדג לקערות מחוממות, רדודות. מבשלים את הירקות עד טעם היין מתמתן, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מוסיפים את הבייקון ואת הקורנית ומתבלים במלח ופלפל. כפית ירקות ורוטב סביב הטרוטה ומגישים בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פורלפורל