פורל אפוי במלח
פורל אפוי מלח נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 172 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חומץ יין, פלפל, בצלים כבושים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. מתכונים דומים: טרוטה צלויה עם מלח מעושן ועשבי תיבול טריים, פילה פורל אפוי, ו פורל אפוי Amandine.
הוראות
מניחים 2 עלי מפרץ ו 2 עלי טימין בכל טרוטה; מאובטח עם קיסמים. על כל אחד מ-2 גליונות אפייה גדולים, מורחים 2 1/2 כוסות מלח כשר בשכבה עבה ואפילו.
מפזרים את המלח במים עד לחה.
מניחים 4 טרוטה על כל תבנית אפייה ומכסים כל טרוטה עם 3/4 כוס מלח, אורז את המלח כדי לכסות את הדגים לחלוטין. השתמש את כוס 1 הנותרים של מלח כדי למלא את כל הפערים.
מפזרים את המלח במים כדי לצנן אותו.
אופים את הדגים בשלישים העליונים והתחתונים של התנור במשך 15 דקות.
בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים את הבצל הכבוש סחוט עם חומץ יין לבן ושמן צמחי ומתבלים עם מלח ופלפל.
בזהירות לשבור את קרום המלח את הטרוטה ולהעביר את הדגים לצלחות.
מגישים את הטרוטה מיד, עובר ויניגרט בצל כבוש ליד השולחן.