קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

פורל אפוי במלח

פורל אפוי במלח
פורל אפוי מלח נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 172 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חומץ יין, פלפל, בצלים כבושים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. מתכונים דומים: טרוטה צלויה עם מלח מעושן ועשבי תיבול טריים, פילה פורל אפוי, ו פורל אפוי Amandine.

הוראות

1
מחממים התנור ל 50
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים 2 עלי מפרץ ו 2 עלי טימין בכל טרוטה; מאובטח עם קיסמים. על כל אחד מ-2 גליונות אפייה גדולים, מורחים 2 1/2 כוסות מלח כשר בשכבה עבה ואפילו.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
3
מפזרים את המלח במים עד לחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מניחים 4 טרוטה על כל תבנית אפייה ומכסים כל טרוטה עם 3/4 כוס מלח, אורז את המלח כדי לכסות את הדגים לחלוטין. השתמש את כוס 1 הנותרים של מלח כדי למלא את כל הפערים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
מפזרים את המלח במים כדי לצנן אותו.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
אופים את הדגים בשלישים העליונים והתחתונים של התנור במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים את הבצל הכבוש סחוט עם חומץ יין לבן ושמן צמחי ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבןחומץ יין לבן
בצל קוקטיילבצל קוקטייל
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
בזהירות לשבור את קרום המלח את הטרוטה ולהעביר את הדגים לצלחות.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9
מגישים את הטרוטה מיד, עובר ויניגרט בצל כבוש ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
בצל כבושבצל כבוש
ויניגרטויניגרט
פורלפורל