פורל אפוי עם שום ופטריות
פורל אפוי עם שום ופטריות הוא pescatarian ומספק כ 1 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 372 גרם חלבון 271 גרם של שומן, וסך הכל 4222 קלוריות. המתכון הזה מכסה %89 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פטרוזיליה, לימונים, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: פורל אפוי עם שום ופטריות, פורל אפוי עם פטריות שיטאקה ועגבניות, ו פורל אפוי עם פטריות שיטאקה, עגבניות וג'ינג'ר.
הוראות
לבשל פורל, לשטוף ולייבש את הדגים מבפנים ומבחוץ וצדדים מעיל עם קצת שמן זית.פורסים פטריות ומניחים חצי בתחתית תבנית אפייה רדודה.מלח ופלפל דגים, מבפנים ומבחוץ, לטעום ולמקם בצלחת על גבי פטריות.
מפזרים פירורי לחם על דגים יחד עם פטרוזיליה טחון, שום קצוץ ובצל ירוק.אם משתמשים בלימונים טריים, לסחוט 1 או 2 ישירות על כל פורל כולל בפנים.בינתיים להמיס חמאה, להוסיף שמן זית ומיץ של 2 לימונים.
יוצקים לאט על דגים חוסכים כמחצית מהתערובת.
אופים במשך 20-25 דקות ב 375 מעלות או עד שהם רכים פירורי לחם הם חום בהיר.דגים נעשים כאשר פתיתי הבשר בקלות כאשר מזלג מוכנס לתוך הבשר והרים מעט.רגע לפני שהדגים נעשים, לטגן 1-2 דקות, הפטריות הנותרות ברוטב שנותר ויוצקים מעל לאחר הצבת פורל על צלחת הגשה.
מקשטים עם כמה פלחי לימון וכמה גבעולים של פטרוזיליה טרייה.
מגישים מתכון פורל איטלקי זה עם אורז, או פסטה איטלקית, וירקות.