פורל בגריל
טרוטה בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. אם יש לכם טרגון, פילה פורל, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. עם כפית נסו פורל בגריל עם סלט רומיין בגריל, פורל כולו בגריל, ו פורל בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב היטב עם מקציף חוט.
מניחים דגים בתבנית אפייה 13-x 9 אינץ'.
יוצקים תערובת שמן על דגים. דג עליון באופן שווה עם טרגון ופרוסות לימון. לכסות ולשרות במקרר 2 שעות.
מניחים דגים בסל גריל מצופה ספריי בישול. גריל, מכוסה, 5 עד 7 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
טיפ: תחליף כל עשב טרי עבור טרגון במתכון זה.