פורל מונטנה בגריל
פורל מונטנה בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 1348 קלוריות, 143 גרם חלבון ו 79 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. . אם יש לך חמאה, רוזמרין, לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. וזה מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שמי מונטנה, פניני מונטנה, ו פורל בגריל עם סלט רומיין בגריל.
הוראות
מניחים כל טרוטה על ריבוע של רדיד אלומיניום. פתח אותם כך שהבשר פונה כלפי מעלה. בצד אחד של כל דג, מתבלים במלח ופלפל, חצי שום, חצי רוזמרין קצוץ וחצי פטרוזיליה. למעלה כל דג עם פרוסות דקות של חמאה, 3 גבעולי רוזמרין וכמה פרוסות לימון. לסחוט אחד פרוסות לימון הנותרים על כל דג. הקיפו את התיבול בתוך כל דג ועטפו היטב בנייר אלומיניום. לעטוף כל דג בחתיכה נוספת של רדיד אלומיניום.
מניחים דגים בגחלים של מדורה או על גריל מעל להבה ומבשלים כ 7 דקות בכל צד. אם אתה יכול בקלות לתקוע מזלג לתוך הדג, זה נעשה. זמן הבישול ישתנה בהתאם לגודל הדגים והאש. אפשר להתקרר כמה דקות לפני הפתיחה לשרת.