פורל מעושן וסלט פנצ'טה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פורל מעושן וסלט Pancetta. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 1 . מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 430 קלוריות. לך לחנות ותביא חומץ יין, אנדיב, שאלוט, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפרסק פריך: פריך בריא לארוחת בוקר כקינוח. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכונים דומים: סלט טרוטה מעושן, סלט טרוטה מעושן, ו פורל מעושן וסלט אספרגוס.
הוראות
כדי להפוך את ההלבשה, לטאטא את החומץ, מיץ לימון, חרדל יחד בקערה קטנה. בהדרגה לטאטא את השמן ואת העונה עם מלח ופלפל.
הסר את העצמות ואת העור מן הטרוטה. לבשל את pancetta על 5 דקות, עד קריספ.
ניקוז על מגבות נייר. מחלקים את גרגיר הנחלים ואת endive בין 4 צלחות. פורל פיזור, פטה, פנצ ' טה, צנוניות, ואלוט על כל אחד.
סלט מקרל מעושן: להשמיט את הטרוטה והצנוניות. השתמש פילה מתפורר של מקרל מעושן מפולפל במקום פורל מעושן.
סלט מקרל מעושן: להשמיט את הטרוטה והצנוניות. השתמש פילה מתפורר של מקרל מעושן מפולפל במקום פורל מעושן.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;