פורל מעושן וקרוסטיני פקאן
לך לחנות ותביא שאלוט, פקאן, באגט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. זמן הכנת המתכון כ 26 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: פורל מעושן קרוסטיני, קרוסטיני חג המולד עם פורל מעושן, ו פורל מעושן קרוסטיני עם שומר בגריל ובצל אדום.
הוראות
שלב הראשון 8 מרכיבים במעבד מזון; תהליך עד חלקה. צ ' יל 1 שעה או עד 1 שבוע.
שלב שמן זית ושום; מברשת שני הצדדים של פרוסות לחם עם שמן שום; לארגן פרוסות על דפי אפייה.
אופים ב 400 במשך 8 דקות או עד פריך וזהב. מגניב לגמרי.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.