פורל קשת מטוגן במחבת עם אגוזי פקאן וחמאה חומה ומנגולד שוויצרי עם חומץ צ'ילה סראנו
אם יש לכם לימונים, בצל, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 88%, שהוא מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פורל קשת מטוגן במחבת, פורל קשת מטוגן במחבת, ו פורל מטוגן במחבת עם אגוזי פקאן.
הוראות
מניחים קמח אורז בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל.
מערבבים ביצים וחלב בקערה גדולה ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים קמח תירס בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל.
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
פותחים וחותכים את הפורל, באלכסון, ל -2 פילה. מתבלים גם את הבשר וגם את דפנות העור של הפילה במלח ופלפל, לפי הטעם, ואז טובלים כל פילה בקמח אורז, ואז בתערובת ביצים, ואז בקמח תירס. חזור על הפעולה עם פורל שנותר.
מחממים 3 כפות מהשמן במחבת גדולה עד שכמעט מעשנים.
קולים 4 פילה בכל פעם עד להזהבה משני הצדדים. חזור על הפעולה עם השמן הנותר.
מעבירים לתבנית אפייה גדולה וחוזרים על הפעולה עם 2 הפורל הנותרים.
מכניסים לתנור ואופים 5 עד 6 דקות עד שהם פשוט מבושלים.
גרידה ומיץ שני הלימונים, תוך שמירה בנפרד על הגרידה והמיץ. הניחו בצד.
בזמן שהפורל נאפה, ממיסים את החמאה במחבת טפלון על אש בינונית-גבוהה. צפייה בזהירות והורדת החום במידת הצורך, לאפשר את החמאה קצף ולהפוך חום זהוב. מוסיפים מיד את מיץ הלימון, הגרידה והמלח והפלפל, לפי הטעם.
בזמן שהחמאה עדיין מקציפה, מוסיפים את הפקאנים והפטרוזיליה. אל תאפשר חמאה לשרוף או שזה יהיה שמיש.
מניחים 2 פילה על כל אחת מ -4 צלחות ארוחת הערב ויוצקים מעל את החמאה החומה-פקאן.
מנגולד שוויצרי מוקפץ עם בצל אדום וחומץ צ ' ילה סראנו.
קורעים עלי מנגולד שוויצריים מגבעולים לבנים עבים, זורקים את הגבעולים וקוצצים גס עלים, מניחים בצד.
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד להזהבה ושומן כפי שניתן.
מוציאים בייקון לצלחת בעזרת כף מחוררת.
מוסיפים את הבצל ומבשלים בשומן המעובד עד שהם רכים.
מוסיפים את השום ומבשלים דקה נוספת.
מוסיפים את המנגולד השוויצרי, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים לציפוי העלים בשומן. מבשלים עד שהעלים נבלו לחלוטין.
מוסיפים את הבייקון חזרה לתבנית.
מוסיפים את החומץ וממשיכים לבשל במשך 2 דקות.
הביאו לרתיחה צ ' ילי, חומץ וכפית מלח בסיר בינוני שאינו מגיב.
הסר מהחום, יוצקים לתוך קערה, לכסות ולתת תלול לפחות 2 שעות או לילה בטמפרטורת החדר. מסננים דרך מסננת דקה לקערה או צנצנת זכוכית.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פינו נואר,פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת עבור פורל קשת. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא פופי מונטריי פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![פופי מונטריי פינו נואר]()
פופי מונטריי פינו נואר
האביב המתון והקיץ הקריר יותר במחוז מונטריי נותנים סיכוי לענבי פינו נואר להשיג את הבגרות האופטימלית עם איזון נהדר של חומציות וטעם, ועם צבע עמוק האופייני לארויו סקו פינו נואר. הפרי האדום מתבהר על פני החיך, להרים פטל ותבלינים הם איזון על ידי ניחוחות אלון קלוי צרפתי. רך ומשיי באמצע, קרשנדו היין הזה בגימור משאיר זיכרון תוסס ועסיסי בפה, עם חומציות נכונה ותחושת פה נעימה.