קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

פורל שומר מצופה בוויניגרט לימון-ג'ינג'ר

פורל שומר מצופה בוויניגרט לימון-ג'ינג'ר
אם יש לכם טרוטה עצמות, צימוקים זהובים, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון שומשום מצופה עם ויניגרט זנגביל, שמיר מצופה בטונה אהי עם לימון Aïoli מעל קוסקוס, ו סלמון ושומר עם ויניגרט קלוי-לימון.

הוראות

1
בקערה, מערבבים שומר, חומץ, שאלוט,זנגביל, קליפת לימון, ו 1/2 מלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להקציף ב 1/2 כוס שמן זית עד בשילוב, ואז מערבבים בצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מברשת שני הצדדים של פורל עם שמן, ואז מפזרים מלח וזרעי שומר. הגדר מחבת nonstick 12-14 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
פורלפורל
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
יוצקים על 1/2 כפית שמן זית, ואז לנגב מחבת עם מגבת נייר. הגדר פילה בצד העור למטה במחבת. קוק, פונה פעם אחת עם מרית, עד פני השטח הוא זהב קל ודגים הוא אטום במרכז החלק העבה ביותר, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
להעביר כל פילה לצלחת.
6
להקציף ויניגרט לשלב ולאחר מכן כפית על פילה.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם