פורל שומר מצופה בוויניגרט לימון-ג'ינג'ר
אם יש לכם טרוטה עצמות, צימוקים זהובים, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון שומשום מצופה עם ויניגרט זנגביל, שמיר מצופה בטונה אהי עם לימון Aïoli מעל קוסקוס, ו סלמון ושומר עם ויניגרט קלוי-לימון.
הוראות
בקערה, מערבבים שומר, חומץ, שאלוט,זנגביל, קליפת לימון, ו 1/2 מלח כפית.
להקציף ב 1/2 כוס שמן זית עד בשילוב, ואז מערבבים בצימוקים.
מברשת שני הצדדים של פורל עם שמן, ואז מפזרים מלח וזרעי שומר. הגדר מחבת nonstick 12-14 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
יוצקים על 1/2 כפית שמן זית, ואז לנגב מחבת עם מגבת נייר. הגדר פילה בצד העור למטה במחבת. קוק, פונה פעם אחת עם מרית, עד פני השטח הוא זהב קל ודגים הוא אטום במרכז החלק העבה ביותר, 5 עד 6 דקות.
להקציף ויניגרט לשלב ולאחר מכן כפית על פילה.