פורצ'טה צלוי
פורצ'טה צלוי יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 172 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אם יש לכם שום, מרווה, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. נסו פורצ'טה צלוי, פולו בפורצ'טה (עוף צלוי לירוק עם מלית פנצ' טה), ו פורצ'טה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
באמצעות סכין חדה, לחתוך לפתוח את התחת, בעקבות כובע השומן, עד שתוכל לגלגל אותו שטוח.
הפוך משחה עם שמן זית, שום, עשבי תיבול טריים, זרעי שומר וגרידת. קח חצי מלח ומפזרים את החלק הפנימי החשוף של התחת. לעשות את אותו הדבר עם מחצית הפלפל השחור.
יוצקים את הדבק עשב על התחת.
מורחים באופן שווה לתוך הבשר.
מגלגלים את הבשר בחזרה על עצמו ויוצרים גלגל תנופה גדול של חזיר ועשבי תיבול. לאבטח את הצלי יחד באמצעות קצבים חוט.
מפזרים את החלק החיצוני של הצלי עם המלח והפלפל הנותרים.
מניחים את התחת על מדף צלייה בתוך מחבת צלייה.
מניחים את התחת לתוך התנור ומבשלים 3 1/2 עד 4 שעות, או עד בפנים הוא 140 מעלות F.