פורצ'יני פרמזן פריטטה
פורצ'יני פרמזן פריטטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. המתכון הזה מהמתכונים שלי דורש מלח, פטריות פורצ'יני, שמן זית וביצים. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג בננה כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 41%. פורצ'יני פרמזן, פריטטה חזיר פרמזן, ו כרישה ופרמזן פריטטה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מניחים פטריות במחבת גדולה אטומה. מכסים פטריות במים קרים; בואו לעמוד 2 דקות.
ניקוז. להחזיר פטריות למחבת. מכסים במים קרים; מביאים לרתיחה.
ניקוז. לטפוח פטריות יבש עם מגבת נייר.
מערבבים חלבונים ביצה הבא 3 מרכיבים בקערה גדולה, ערבוב היטב עם מקצף. מערבבים פטריות וגבינה.
מחממים שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים תערובת ביצה; מבשלים 3 דקות או עד שנקבע מעט. צלייה 3 דקות או עד ביצים להגדיר לחלוטין השחמה.
חותכים פריטטה ל 4 טריזים.