פחזניות אנשובי
"אנשובי פופס" זה טבעוני ומספק כ 30 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 80 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצק עלים, שום, פילה אנשובי בשמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 19%. נסו ביצה ואנשובי קרוסטיני, עוף אנשובי, ו רוטב אנשובי (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את פילה אנשובי מן השמן, שמירה על השמן.
חותכים פילה לחתיכות קטנות. תניח בצד. בקערה קטנה, לשלב את השמן עם שיני שום. שימוש בחלק האחורי של מזלג או מרגמה ועלי, שום מחית ושמן כדי להפוך את הדבק.
במידת הצורך, לגלגל גיליון מאפה מופשר לתוך מלבן 10 על 12 אינץ'. עם מברשת מאפה, מורחים גיליון מאפה עם ממרח שמן ושום. ואז לחתוך מאפה לתוך 120 חתיכות, כל 1 אינץ ' מרובע. מעל כל ריבוע עם חתיכה או שתיים של אנשובי וקמצוץ של קורנית.
מניחים ריבועי מאפה על תבנית אפייה ungreased.
אופים בתנור 325 עד שהמאפה הוא חום זהוב ועלה כמעט סנטימטר, כ -25 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.