פחזניות גבינה
פחזניות גבינה לוקח בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 40. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 2 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל 53 קלוריות. גשו לסופר וקנו גרוייר, אגוז מוסקט, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 9%, וזה בלתי אפשרי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פחזניות גבינה, פחזניות גבינה, ו פחזניות גבינה.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס. מרפדים 2 ניירות אפייה בנייר אפייה.
בסיר מחממים את החלב, החמאה, המלח, הפלפל ואגוז המוסקט על אש בינונית, עד לצריבה.
מוסיפים את הקמח בבת אחת ומקציפים אותו במרץ בעזרת כף עץ עד שהתערובת מתאחדת. מבשלים, תוך ערבוב מתמיד, על אש נמוכה במשך 2 דקות. הקמח יתחיל לצפות את תחתית התבנית. זרוק את התערובת החמה לקערה של מעבד מזון המצויד בלהב הפלדה. מוסיפים מיד את הביצים, הגרוייר והפרמזן ודופקים עד להטמעת הביצים והבצק חלק וסמיך.
כף את התערובת לשקית מאפה המצוידת בקצה עגול רגיל גדול. צינור בתלוליות ברוחב 1 1/4 אינץ 'וגובהו 3/4 אינץ' על גבי ניירות האפייה. באצבע רטובה, לחץ קלות על המערבולת בחלק העליון של כל נשיפה. (אתה יכול גם להשתמש ב -2 כפות כדי לגרוף את התערובת ולעצב את הפחזניות באצבעות לחות.)
מברישים קלות את החלק העליון של כל נשיפה בשטיפת ביצים ומפזרים קורט גרוייר.
אופים 15 דקות, או עד להזהבה בחוץ אך עדיין רכה מבפנים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב את אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות ווב קליקו צהוב תווית ברוט עם שקית מתנה איזותרמית. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-70 דולר לבקבוק.
![ווב קליקו צהוב תווית ברוט עם שקית מתנה איזותרמית]()
ווב קליקו צהוב תווית ברוט עם שקית מתנה איזותרמית
התיק האיזותרמי ששומר על בקבוק תווית צהובה קר עד שעתיים. את מתנה מושלמת כמו זה מאוד תכליתי ויכול להיות מקופל ונשא בתיק שלך!בית שמפניה נשפט בסופו של דבר על איכות הברוט הלא וינטג ' שלו. זה בייצור של יין כזה כי האמנות האמיתית של מיזוג שמפניה מגלה את עצמה.זוהי אמנות שבה הבית של ווב קליקו מצטיין. התווית הצהובה של ברוט שלנו משקפת את הכרמים הנהדרים שבבעלותנו ואת האופי העקבי של סגנון הבית שלנו.הדומיננטיות של פינו נואר מספקת את המבנה שהוא כל כך בדרך כלל קליקו, בעוד שמגע של פינו מיונייר מעגל את התערובת. שרדונה מוסיף את האלגנטיות ואת עדינות חיוני יין מאוזן לחלוטין.